burak

[L10s Ultra Gen 2] Temiz su haznesi takılı değil hatası

Merhaba, takılı olduğu halde temiz su haznesi takılı değil hatası veriyor. Nasıl çözerim?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

8 Yorum

Ben daha hiç çalıştırmadım sıfır ürün bu hatayı aldım
Değerli Kullanıcımız ; iletilen yönergeleri izlemenizi öneririz. Devam eden durumda bize ulaşınız. Teşekkürler.

Sorunu siz çözebildiniz mi nasıl bir yol izlediniz
Değerli Kullanıcımız ; hazne yerinde takılan bir durum var mıdır ? Kapak tam kapalı ve yerine oturuyor vaziyette midir? Servis birimine gönderim yapmadan önce son bir kontrol adına kısa bir video çekerek bize ulaşmanızı öneririz. Teşekkürler .
Cihazımın bdh servisi tarafından değişimi onaylandı ancak markanızdan dönüş bekliyoruz haftalardır şaka mı
2025-12-19 17:30:21 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Gerekli kontrolleri yapabilmek ve size destek olabilmek adına bilgileriniz gereklidir. Size forum mesaji ile ulaştık. Lütfen kontrol ediniz ya da müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

1 aralıkta aldığım ürünü ayıplı çıkması sebebiyle 20 aralık oldu 1 gün bile kullanamadım markanız sağ olsun ürününün yanında durmuyor, günlerce servis süresi bekliyoruz yetmiyor bide markanızdan onay bekliyoruz 15 onay bekliyoruz daha yeni ürünün bana tedarik süreci var

Ben niye sıfır aldığım cihazı 1.5 ay sonra kullanmak zorunda ve bütün bunlarla uğraşmak zorunda kalıyorum?
2025-12-19 17:34:01 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Gerekli kontrolleri yapabilmek ve size destek olabilmek adına bilgileriniz gereklidir. Size forum mesaji ile ulaştık. Lütfen kontrol ediniz ya da müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.

UID:CV060885 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön