SQ945131

[L40 Ultra AE] [Çözüldü] Mop extent çalıştıramama

Alalı 2 hafta oldu ama silerken daha hiç mop extent çalıştırdığını yanı paspasın birinin dışa açıldığını görmedim bu özellik sadece clean genius modunda mı çalışıyor ?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

6 Yorum

detaylı temizlikte çalışıyor sanırım
2025-11-24 11:32:38 TR Çevir

Yüksek sıklık seçmek gerekmiş okumayı tekrar öğrenmem gerekiyor sanırım 😄
Değerli Kullanıcımız ; yapay zeka mopextend ayarlarında da görüldüğü üzere 3 ayar bulunur. Açıklamasında da belirtildiği gibi ;
Akıllı ; Robot süpürge temizlik verimliliği ve pil çalışma süresini dengeli hale getirmek için paspas pedi dışa uzatma stratejisini farklı temizlik senaryolarına göre ayarlar.
Standart ; Genel temizlik görevlerinde bu işlevi 7 günde bir açarak temizler. Günlük temizlik için uygundur.
Yüksek sıklık ; Her temizlik görevi sırasında uygular.Temizlilik verimliliği bir miktar azalabilir ve pil süresi kısalır.
Her temizlik işleminde açılmasını isterseniz yüksek sıklık seçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Crawelgs 3 Kat
bende bu modelden aldım şuan kargoda
RJ539306 4 Kat
Merhaba. Robot yan fırça hatası verdi. Fırçayı yerinden çıkarıp temizledim taktim ama düzelmedi. Müşteri hizmetlerinin önerisi üzerine Robotu resetleyip yeniden kurdum yine düzelmedi. Bu sorunu yaşayan oldu mu, nasıl çözüm buldunuz ?
Değerli Kullanıcımız; Resetlemenize ve çözüm yollarına rağmen devam eden arıza durumunda servis birimi inceleme yapmalıdır. Cihazı servis birimine yönlendirme için lütfen müşteri hizmetlerimize ya da özel mesaj ile bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:SQ945131 TR
  • 2Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön