RS865029

[X40 Ultra] Bir hafta önce aldığım süpürgem ÇALIŞMIYOR

Merhabalar bir hafta önce büyük bir heycanla ve beklentiyle robot süpürgemi aldım kurdum haritalandırdım ne düzgün sildi nede süpürdü zaaten mutfağımda durum dahada vaahim olunca müşteri hizmetlerini aradım bana resetleyin tekrar haritalandırın üç kezde evi kompile süpürün dediler bütün dediklerini titizlikle yaptım ama sonuç yine kötü müşteri hizmetlerini tekrar aradım uzaktan bağlandıler evet mutfağınızı süpürmüyor dediler size dönüş yapılacak dediler dönen yok. Süpürgem mutfağımı kesinlikle süpürmüyor silme yapıncada kendi etrafını 2_3 dk süpürdükten sonra istasyona geri dönüp temizlik tamamlandı diyor şimdi sorarım size orda beni duyan varsa ben bu kadar parayı süpürge evime süs olsun diyemi verdim lütfen dönüş yapın bana artık
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

KW087081 1 Kat
Yeniden haritalandirin
CX332223 2 Kat
Ben daha önce çok bilinen markadan almıştım. Onda bu sorun yaşadım. Gönderdim ve cihazda sorun varmış.geri iadesi yapıldı.
Değerli Kullanıcımız ; Gerekli kontrolleri yapabilmek ve sizden bilgi alabilmek için forum özel mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.
UID:RS865029 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön