püskül

[X40 Ultra] Tricut fırça

Arkadaşlar x 40 kullanıyorum tricut fırça çok gerekli mi acaba çok işe yarıyor mu kullanan varsa bilgilendirebilir mi ? fiyatı bayağı yüksek çünkü almak çok gerekli mi
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

6 Yorum

cagrishp 1 Kat
Kendi içinden çıkan silikon fırçası gayet başarılı saç dolanma vs oluyor ama performansı etkilemiyor 2 kişi yaşıyoruz 1-2haftada bir fırçayı kontrol ediyorum manuel olarak dolanan saçları temizliyorum. Kalabalık ailelerde belki daha sık temizlik yapmak gerekebilir. Tricut fırça da kılları kestiğinden bu işlemlere gerek kalmıyor.
2025-11-17 11:09:28 TR Çevir

Teşekkür ederim cevabınız için

Kullanım durumlarınızı diğer kullanıcılarımızla paylaşım yaparak bilgilendirdiğiniz için teşekkürler : )

Değerli Kullanıcımız ; Yedek parçalardaki kullanım durumu tamamı evinizin durumu ve tercihendir. Tricut fırça kesip atma özelliğine sahiptir ve yoğun bir halı ortamı ya da saç , tüy vb kirlerin bulunduğu bir ortam ise sıklıkla temizlik yapılmamasını tercih ederseniz satın alabilirsiniz. Genel anlamda rutin bakımlar kullanım durumunuza göre yapılırsa performans olarak sizi etkilemeyecektir. Daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
püskül 3 Kat Konu Başlatıcı
Teşekkür ederim
püskül 4 Kat Konu Başlatıcı
Bir süre kullanıp duruma göre alıp almamaya karar vereyim Şimdilik işimi görüyor
UID:GF227171 TR
  • 21Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön