My dreame

[X40 Ultra] X40

Dreame x40 robot süpürge ile ilgili yorumunuzu yazabilir misiniz
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

püskül 1 Kat
Bugün ilk defa bütün evi temizlettirdim süpürge yaptırdım sadece ..ama daha öncekinde yatağın altına girmemişti bu defa girdi çok şaşırdım .
İlk supurdügumuzde Neden girmemişti hala anlam veremedim .
temizliği de gayet güzel oldu içimize sindi dip köşe ne varsa gezdi
2025-11-16 22:00:21 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Harita düzgün konum ile başlamamış olabilir ya da ışık yeterli değil ise engel algılama yapmış olabilir. Uzaktan algılamada bir engel ile gitmemezlik yapmış olabilir. Bu gibi durumlarda harita yenilemesi yapılabilir. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Dreame X40 Ultra ; Süpürge ve Mop yapabilen , Sert Zemin ve Halıda çalışan , Paspas kaldırması bulunan 10.5 mm , 12.000 pa Emiş Gücü olan Li-ion tipi pile ve 6400 mAh kapasiteye sahip , Şarj Süresi 4.5 saat , Çalışma Süresi 260 dk , 4 kat haritalama yapan , Toz Haznesi 300 ml , Su haznesi 80 ml , Otomatik Toz boşaltması olan 3.2 lt , Temiz su 4.5lt , Kirli su 4 lt , sıcak su ( 70°C ) le paspas yıkama ve sıcak hava ile paspas kurutma , Otomatik mop çıkarma , Kamerası bulunan , Gürültü Seviyesi ise 65 dB olan bir cihazdır.
Diğer özellikler ise ;
Çarpma Önleme, Yıkanabilir Filtre, Aşılabilir Yükseklik 22 mm , LDS Navigasyon , Otomatik Şarj ,Düşme Engelleyici Sensör , Halı Algılama , Çift Döner Mop , Zaman Planlama ,Sesli Bilgilendirme , Hepa Filtre, vardır.Dolaşmayı önleyen TriCut fırça ile uyumludur. Ayrıca satılır.Daha fazla bilgi için lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.
My dreame 3 Kat Konu Başlatıcı
Teşekkürler
UID:HV070189 TR
  • 120Mesajlar
  • 1Arkadaşlar

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön