RG762807

[X50 Ultra(Complete)] Şarj ünitesinde şarj olduktan sonraki devam eden ses

X50 robot süpürgem şarj istasyonunda şarj olduktan sonra sürekli bitmeyen bir ses (suyun kaynaması gibi) geliyor böyle biraz fokurdama biraz cızıltı gibi sürekli devam ediyor normalmiş acaba
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

Hicks 1 Kat
Moplarını yıkarken çıkarttığı ses o da, bitmeyen derken ne kadar bir süre?
RG762807 2 Kat Konu Başlatıcı
1 hafta oldu alalı  ancak istasyonda beklemedeyken bugüne kadar hiç geçmeyen sanki su fokurdaması kaynama sesi gibi hiç geçmeyen bir ses var
RG762807 3 Kat Konu Başlatıcı
Mopları yıkama sesi değil istasyona temizlikten sonra geliyor boşaltmalarını yapıyor Mopları yıkıyor şarja geçiyor şarjda normal olarak doluyor ama o dediğim ses sürekli var beklemedeyken
RT920123 4 Kat
Merhaba x50 aldım aynı sorun bende de var. Cihazımın 2. Günü ve bu ses hiç bitmiyor. İlk denediğimde mop yıkama ve kurutma sesi sandım ama 3saat sonra kurutma bitince de (moplar kurumuştu) geçmedi. Sadece cihazı kapatınca ses susuyor. Ayrıca cihaz istasyonunda değilken düz zemindeyken de bu ses geliyor sadece daha kesik kesik oluyor. Elimle oynattığımda fark ettim ki cihazı hafif öne eğince ses geliyor, dolayısıyla istasyon da eğimli durduğu için ses hiç bitmiyor. Ne yapmalıyım arızalı mı anlamadım ?
UID:RG762807 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön