🫧PURLİN🫧

[L10s Ultra] Dublex evlerde haritalandırma!!!!

merhaba herkese forumda dublex evlerde haritalandırma ile ilgili çok soru sorulmuş. önce alt katı haritalandırın ardından  sırayla

1. cihaza git
2. harita
3.çok katlı harita
4. çok katlı haritayı aktif edin
5. harita oluştur diiyin .bu haritayı  robotunuzu 2. kata koyup yapıcaksınız.
işte tamam 2 haritanız oldu bile. hangi katı temizlemek isterseniz o haritaya girip temizlk yaptırabilirsiniz.
başka sorularınız olursa yardımcı olmam için yorumlara yazmanız yeterli.  keyifli temizlikler👯‍♀️🤗
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

18 Yorum

Destek yorumlarınızı ve faydalı paylaşımlarınızı mutlulukla izliyoruz : ) Teşekkürler
sizin mesajlarınızda beni çok mutlu ediyor. 🤗🤗

DT692583 2 Kat
Robot dilini Türkçe yapamıyorum bununla ilgili yardımcı olur musunuz?🙏
2025-11-13 22:35:16 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Forum sistemimizi hayata geçirdikten sonra yoğun katılımınız ve sistemsel yaşanan bazı durumlarda bazı gönderileri görememe durumu yaşadık. Bu sebepten sorunuza verilen cevabın gecikmesinden ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkürler.DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan ( Modelinize göre değişmekle beraber ) "Cihaz Ayarları" menüsünün altında "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan '' ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Daha fazla bilgi için bize ualşınız. Teşekkürler.

Tabiki bir sonraki paylaşımımız bu olsun o halde😇

DT692583 3 Kat
Emeğinize sağlık🌸
2025-11-13 22:35:57 TR Çevir

Çok teşekkürler 😍

IJ248996 4 Kat
İstasyonuda yukarı taşımamız gerekiyormu
2025-11-14 23:22:22 TR Çevir

Hayır sadece robotu koymanız yeterli.

OT531137 5 Kat
Selamlar, ust kati haritaladim. Haritalardan ust kati secip baslattim ( otomatik algilamadi?) Neyse temi,lige basladi, islemin ortasinda istasyona donmek istedi, ama sesli uyarinin ardindan ayni anda temizlige devam ediyordu. Calisirken alip alt kata istasyona mi goturmem lazim yoksa manuel olarak paspasi yika mi demeliyim? Elime alip alt kata istasyina goturdugumde ise yanasip temizleme yapiyor ama tekrar ust kata devam etmiyor. Islemi bitiriyor. Yukati cikip tekrar eksik yerler icin ozel secim yapip calistiriyorum. Henuz 2 gundur kullandigimdan dogru mu yapiyorum emin degilim.. yatida kalan ust kat temizligi icin nasil bir yol izlemek lazim? Tesekkurler ( L40 Ultra)
2025-11-27 19:23:27 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Öncelikle ev tipi - çok katlı olarak ayarlanır. Harite değiştirme yöntemi manuel de ise ; işlem yapılacak yeri sizin seçmeniz gerekir. Akıllı ise ; harita algılaması yapıp devam eder. Haritalama düzgün başlamadı ise ; konum kaybetme ve rota farklılığı yaşayabilir. Bu yüzden aşağıdaki haritalama adımlarını kontrol ediniz. Ve gerekiyorsa yenileyiniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. İstasyon taşınması olmaz ama istasyonun bulunduğu yere en yakın konuma denk getirip ( örneğin istasyon salonda kapı yanında ; yukarıda ya da aşağıda aynı konuma denk gelebilecek yere koyulmalı ) hep aynı noktadan başlamalıdır.Bu talimatlar ile kontrol ediniz. Teşekkürler.

istasyonda iken üst kat temizliğini seçiceksiniz istasyondan çıkınca durdurup üst kata robotu taşıyacaksınız. bu şekilde yaptınız değil mi

OT531137 6 Kat
Tesekkurler, ama haritalama sorunum yok. Ogrenmek istedigim sey, temizlik yaparken istasyonda bosaltma yaomak istiyor, sesli mesaj geliyor, ama durmadan isleme devam ediyor. Onu alip alt kata istasyona birakiyorum, tekrar ayarlayip konumunu istasyona giriyor, bosaltim ve paspas temi,ligi yapiyor. Ama islemi bitiriyor. Yani tekrar ust kata alip koydugumda devam etmiyor. Nerede yanlislik yaptigimi ogrenmek istiyorum. Bosaltim yapmak istediginde ne yapmam gerekiyor?
2025-11-27 23:52:46 TR Çevir

Şöyle yapacaksınız temizlik bitene kadar boşaltmaması gerek istasyona kaç m2 yi temizledikten sonra döndün diye bir yer var orayı en yüksek m2 seçin . Anldığım kadarıyla yarıda bırakıp istasyona boşaltmak istiyor o yüzden yarım kalıyor bunu yaparsanız sorun çözülecektir 😊takılırsanız sorun tekrar

OT531137 7 Kat
Tamam ama benim tek kat 130 m2, tek kati hic istasyona gidip paspas temizlemeden temizlememeli zaten, hem banyolara giriyor hem odalara vs. Bunun baska bir caresi olmali.
2025-11-29 20:19:53 TR Çevir

Oda oda temizlik yaptırısanız sorun kalmaz. Oda bitince istasyona boşaltsın sonra diger odaya aynı işleme yapabilirsiniz

OT531137 8 Kat
Oda oda istasyonda bosaltma yaptiramam cunku istasyon asagida, robotun is yukunu artirmasi degil azaltmasi gerekir bence 😊 donusleriniz icin tesekkurler.. ben Dreame destek ile cozmeye calisacagim..sevgiler🙏🏻
2025-11-30 18:38:18 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Destek aldınız mı ? Yoksa gerekli bilgileri vermek için kontrol sağlayabiliriz.Teşekkürler.

UID:QU658156 TR
  • 325Mesajlar
  • 3Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön