AT108160

[L10 Ultra] Yeni aldığım cihaz sarj olmuyor

Dreame l10s ultra Cihazımın kurulumunu yaptıktan sonra sarj etme tuşuna bastım fakat sarj istasyonunu bulduğu halde her seferinde icine girip geri çıkıyor ve istasyonun içinde duzgun konumlanamadığı için sarj olamıyor. Baz istasyonunun da ışığı yanmıyor ama tuşlarına dokununca ses geliyor. Ürünü dün aldım fakat sarj olmadığı için henüz hiç kullanamadım
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

4 Yorum

AT108160 1 Kat Konu Başlatıcı
Baz istasyonunun ışığı da yanmıyor fakat düğmelelerine basınca ses geliyor
Kendiniz elinizle yerleştirin ve şarjda kalmasını bekleyin sonra hızlı haritalandırmayı yaptırın haritalandırdıktan sonra 2-3 temizliği sadece süpürme modunda yapın.
AT108160 3 Kat Konu Başlatıcı
Merhaba, Cihazı manuel olarak istasyona yerleştirmeyi denediğimde de aynı şekilde şarj olmuyor ve robot otomatik yerleştirme moduna geçip tekrar kendisi konumlanmaya çalışıyor.
Değerli Kullanıcımız ; İstasyonun priz ve diğer ucunu çıkarıp yerlerine yeniden takınız. Arkada düğme var ise kapa - aç yapınız. Robot süpürge kapa - aç yapınız. Eğer henüz harita oluşturulmadı ise konum bilemediğinden yerine konumlandırma yapamayabilir. Bu sebeple haritalama başlatınız. Dreamehome uygulaması yüklenip Cihaz tanıtıldıktan sonra uygulamayı açınca ''Cihaza Git '' ekranına girilir.
Modelinize göre değişmekle beraber ana ekranda '' Hızlı Haritalandırmayı Başlatın'' kısmı gözükmektedir. Model farklılıklarında bu kısım '' Harita Yönetimi '' kısmının içinden '' + Harita oluştur  '' şeklinde çıkmaktadır.
Yine modelinize göre değişmekle beraber ayar yerlerinden Sadece Süpür modu ile haritalandırma başlatabilirsiniz.Sonrasında ilk 3 işleminiz yine sadece süpür modu ile olması daha yararlı olmaktadır. Bu kontrol ve işlemlerden sonra cihazda bir arıza durumu var ise lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.  
UID:AT108160 TR
  • 3Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön