ACAR

[L10s Pro Ultra Heat] Beklenmeyen Ses

Merhabalar, ben bir L10S Pro Ultra Heat kullanıcısıyım. Normalde süpürge ve paspaslamayı beraber yaptırıyordum. Ama bu gün başka bir mod seçerek önce süpürge sonra moplama yaptırdım. O yüzden bu sesi duymaya başladım. Bu ses normal mi? Daha önce süpürge ile birlikte yaptığı için mi duymadım?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

5 Yorum

Merhaba bu ses normal değil garanti kapsamında iseniz temsilci arkadaşlarla görün durumu anlatın sizi yönlendirecektir. Bu süre zarfında her şey ücretsiz merak etmeyin
2025-11-10 23:08:33 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; bazı durumlardaki sesler normaldir. Cihaz su pompalama ya da mop uzatma gibi durumda zemin durumuyla da ilgili olarak ses çıkarabilir. Devam eden , artan farklı işlemlerde ses çıkaran cihazlar için sorun var diyebiliriz. Detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

JX960169 2 Kat
Merhaba bu ses bende de var mob uzatma ayağından geliyor bazen çalışıyor bazen sadece ses çıkartıyor
2025-11-11 18:35:34 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Aynı model aynı işlem aynı ses durumu ise yaşanabilen normaldir. Devam eden kullanımda farklı bir durum oluşması durumunda lütfen ulaşınız. Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Bu iki ses normal:
İlk ses, harici genleşme paspası temizlenirken uzanan motorun sesidir.İkinci ses, robotun su deposundan su pompalarken iç su pompasının ürettiği gürültüdür.Devam eden kullanımda cihazınızı izlediğinizde daha farklı bir sorun yaşanırsa lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:EE182606 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön