GT157672

[Diğer Modeller] D20 ultra Kapı arkaları temziliği

D20 ultra süpürgemi haritalandırma yaparken tüm kapıları açtım ki rahat haritalandırsın.  Haritalandırma yaptı. Ama sorun şu ki belirli bir odayı seçiyorum mesela o odaya gidiyor kapıyı kapatıyorum. Temizlik yapıyor bitiyor. Fakat kapı arkasını almamış oluyor. Ne yapmam lazım. Bir de sanki evde tüm dip köşeye giremiyor gibi acaba haritalandırmada mı sıkıntı oldu
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

2 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; ilk haritalamada kapılar açık konumda harita yaptırdığınızda rotasını bu durumlara göre belirler. Sonrasında kapılar kapatılsa dahi rota boyunca gitmektedir. Belirli düzeyde engel algıladığı bölgelere girme durumu olmamaktadır. Ayrıca D20 ultra modelinde yan fırça ve paspaslama yana açılarak temizlik yapmamaktadır. Daha fazla bilgi isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
GT157672 2 Kat Konu Başlatıcı
Haritalandırma için ama tüm kapıları açık bırakmam gerek. Peki kapı arkasına girmesini de istiyorum. Nasıl bir çözüm bulabilirim. Ayrıca şöyle bir durumda var geçen gün parkemde hafif yemek kalıntısı vardı silme süpürme modunda o bölgeyi çalıştırdım. Bir baktım leke hala duruyor. Ben arkasından ıslak mendil ile aldım. Bir çözüm bulabilir miyiz?
UID:GT157672 TR
  • 4Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön