Bahri İstanbulluoğlu

[D10 Plus] Ürün arıza

Ürünü alalı 1 ay oldu ilk 2 hafta çok güzeldi ama şu an sürekli takılıyor sürekli çarpıyor biyerele ısrarla çarpmaya devam ediyor haritayı yeniden yükledim tüm sensörleri temizledim ama yine resetledim yine aynı ürünün değişimini istiyorum.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Ürün üzerinde ya da istasyonunda var olan koruyucu sünger , jelatin veb materyalleri çıkararak kullanım yapılmalıdır. Haritalama işlemi düzgün oluşmadı ise çarpmaları engelleyebilecek rota çizmemiş olabilir. Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
UID:QG631034 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön