CQ830686

[L10s Pro Gen2] Su paspaslara inmiyor

Sorunsuz çalışıyordu ve ben temizliğinden hala çok memnunum ama iki buçuk aylık bir süre için makineyi talimatlarına göre kapattım ve döndüğümde süpürüyor ama paspaslar silerken kupkuru kalıyor. Bunun için danışma hattıyla görüştüm komik bir cevapla bu modelin su vermediği paspasları benim ıslatmam gerektiğini söyledi şimdi çalışan makinemin bu problemi için ne yapacağım bilmiyorum.
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Öncelikle cihazda bulunun koruyucu filmler çıkarılarak kullanılmalıdır. Jelatin , sünger vb koruyucu ekipmanlar ile çalıştırılması konum , harita vb ayarlara engel olabilmektedir. Modele göre değişmekle beraber kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. ( İstasyonsuz cihazlar için ) Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur; ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz , kir , kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir.Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.
UID:CQ830686 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön