BG059454

[L10s Plus] Otomatik boşaltma çalışmıyor

Cihazı 2025 Şubat ayında Media Markt tan satın aldım,son bir aydır otomatik boşaltma yapmıyor,yani topladığı toz vs ciahzin içinde kalıyor,  yardım bekliyorum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

3 Yorum

BU639461 1 Kat
Aynı sorum benim robotumda var ne yazık ki. Hazneden kendim manuel boşaltma yapıyorum
Değerli Kullanıcımız ; Lütfen verilen adımları sizlerde kontrol ediniz. Devam eden durumda lütfen ulaşınız . Teşekkürler.

Değerli Kullanıcımız ; Robot ve baz istasyonunu kapalı konuma getirin ve sonra yeniden açın .Baz ve robot bağlantısı bazen “takılı” kalabilir.Toz torbasını çıkarıp kontrol edin.Dolmuşsa değiştirin.
Baz istasyonundaki toz torbasının yerleştirildiği bölümün etrafını, hava kanalını, port girişini bir fırça veya kuru bezle temizleyin.Robotun içindeki toz kutusunu çıkarın, içini boşaltın, filtresini kontrol edin ve temizleyin (kuru ve açık havada kurumaya bırakın).Gerekirse yedek parçalarda eskime durumunda olan varsa değiştirin.
Hava kanalında ya da toz portunda yabancı cisim (kaçan kağıt parçası, sıkışmış tüy vs) olup olmadığına bakın.
Uygulama ayarlarında: toz toplama fonksiyonu aktif mi, DND modu kapalı mı, toz toplama sıklığı uygun mu kontrol edin.Toz torbasının tam olarak takılı olup olmadığını kontrol edin. Toz tobası tam olarak takılı değilse vakumlama yapamayacaktır .Bu adımlar yeterli olmadı ise resetleme ve yeniden kurulum gerektirebilir ya da daha detaylı bilgi almak isterseniz bize ulaşınız. Teşekkürler.
UID:BG059454 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön