NB353174

İnternet bağlı değil hatası

Merhaba iki aydır temizlik robotundan çok memnundum fakat sürekli internete bağlı değil arızası veriyor. Ne haritayı açabiliyorum ne temizlik yaptırabiliyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; şarj istasyonunun fişi hep takılı olduğundan , modem bağlantısının kesilmediğinden emin olunuz. Dilerseniz bağlantı yenileme işlemi yapabilirsiniz. Bunun için öncesinde harita yedekleme yapıp deneme yapabilirsiniz. Wi-fi yenileme adımları şu şekildedir. Eğer uygulama içine giriş yapılabiliyorsa ; harita ekranı / 3 nokta / wi-fi yönetimi / + işareti ile yenileme şeklindedir. (Ayarlar modele göre farklılık gösterebilir. ) Eğer cihaz içine girilemiyorsa ; '' Cihaza git ekranı / 3 nokta / cihaz silmek diyerek cihazı siliniz. Sonrasında '' Bağlanmak '' ya da '' Ekle '' adımları ile yeniden kurulum yapabilirsiniz. Bu aşamada komut hatası olmadı ise eski haritanız gözükecektir. Eğer gözükmez ise yenileme yapmanız gerekir. Daha detaylı bilgi isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
UID:NB353174 TR
  • 1Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön