ZA615357

[L10s Pro Ultra Heat] Performans sorunu

Gerçekten robot süpürgemden çok memnunum en son ne zaman normal süpürge çalıştırdığımı hatırlamıyorum fakat sensörlerini temizlememe rağmen sanki eski performansını göremiyorum en basit örneğiyle süpürdüğü bölgelerde kırıntı bırakıyor ve aldığımdan beri her zaman atladığı eşikten artık atlaymayıp kendini o odada kapatıyor bunun sebebi nedir? Cihaz  temizliğini yapıyorum ama tam olarak sebebini anlamıyorum
Yanıt vermek için oturum açmanız gerekir. Giriş | kayıt olmak

1 Yorum

Değerli Kullanıcımız ; Cihazı kullanımda bakım temizlik ve gerekiyorsa yedek parçalarında yenileme yapılması cihaz performansı açısından önemlidir . Bu işlemlerin yapılmasına rağmen devam eden bir arıza durumu var ise cihazın incelenmesi daha yararlı olacaktır. Bazı durumlarda harita sapması ya da konum kaybetme yaşadığında da resetleme ve yeniden kurulum ile cihazı son bir deneme yapabilirsiniz. Olmayan durum var ise yetkili servisimiz detaylı inceleme yapıp onarımını sağlayacaktır. Daha fazla bilgi için lütfen ulaşınız. Teşekkürler.
UID:ZA615357 TR
  • 6Mesajlar
  • 0Arkadaşlar

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön