Detaylı temizlik yapmıyor

1140 Yorum

DT695388 930 Kat
L10 heat robot için auran  temizleme solüsyonunu deterjan haznesinde kullanabilirmiyim
GP094043 931 Kat
Dreame x40 benim süpürgem paspaslama yaparken deterjan almiyor neden olabilir ne yapmam lazim.
Yasemin 932 Kat
D10 Plus Gen2 kullanıcısıyım performansında ciddi anlamda sıkıntı yaşıyorum ilk aylardaki gibi süpürmüyor asla mopu silmemeye başladı şimdi de istasyonu bulup dönüp şarjlayamıyor kendini he bir de sürekli haritalama hatası yaşıyorum evimde farklı odalar belirmeye başladı harita da
OY483277 933 Kat
Merhaba ultra L40 ce kullanıyorum. Yan fırça hatası verlyor. Temizleyin diyor. Fırçayı söküp bakıyorum hiç birşey yok, tertemiz. Tekrar temizliğe başlatıyorum yine aynı hatayı veriyor. Ne yapmam gerekiyor
EP836475 934 Kat
Silme işleminden sonra yuvasına gittikten sonra hafif şekilde ses yapıyor. Anlam veremedim
TT882065 935 Kat
Dreame x40 kurulum yapamıyorum internete bağlanıp 5.baglantiya kadar geliyor son aşamayı tamamlayıp kurulum haritalandirma yapamiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba
LP820699 936 Kat
Robotun şuanki konumu değiştirmek istiyorum fakat yeniden haritalandırma istiyor. Başka bir yolu var mı?
MAJESTEX 937 Kat
Yıllardır yazılımla uğraşıyorum bu kadar kötü bir app görmedim. Yav kardeşim şunun ana sayfasına kocaman kutucuklarla menüler eklekip tane tane temizlik modlarını seçmemizi sağlasanıza. Minicik minicik saklı butonların içinde 2 aydır kaybolup gidiyorum
UZ863927 938 Kat
Tekrar haritalandırma yapmanız gerekiyor sanırım
FU592493 939 Kat
Tozları halıların üstünde tortu olarak bırakıyor ilk aylar çok iyi süpürüyordu şimdi arkasından süpürmek zorunda kalıyorum

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön