[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1331 Yorum

YF324022 926 Kat
Tezgah sltlaro için almistim ben aldım l50 almam gerekiyormuş l40Ae aldım bilseydim l50 alırdım napavagim simdi
SK896743 927 Kat
Tamam  tamam
IQ662970 928 Kat
L50 Model benimki, ystağımın altına ve mutfak dolaplarının altına girmesi işime oldukça yarıyor, pedler takılıyken beklemiyodum girebileceğini ama dediğiniz gibi alçalma yaparak girebiliyor. Kenar köşe ve eşyaların mobilyaların kenarlarını süpürüp silmiyor olması pek beklediğim bişey değildi açıkçası. O konuda yapılabilecek herhangi birşey var mı ?
Değerli Kullanıcımız, Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
DG834946 929 Kat
Yatağımın altında rahatça girip her tarafı temizleyemiyor
DG834946 930 Kat
iyi günler robot süpürge temizlik sıvılarını rahatça kullanabilir miyiz ve kireçli sular için ne önerirsiniz
Değerli Kullanıcımız, Solüsyon kullanımı yapan cihazlar için cihaz solüsyonu dışında bir solüsyon kullanımı önerilmemektedir. İstasyonlu modeller solüsyon kullanımı yapabilmektedir. Farklı kimyasal ya da içerik bilinmeyen kimyasal kullanımında cihazda oluşacak arızalarda cihaz garanti dışı kalabilmektedir. Daha detaylı bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
GV111835 931 Kat
Bizim de yatak altına giremiyor maalesef 12 cm ayak olmasına rağmen. Ayak altına 2 cm destek koyarak çxmeye çalışıyoruz
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir.Sarkan bir kumaş, yatak altında bulunan bir parça bile etken olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Sensörün alçalabildiği modeller harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Sensörün alçaldığı modellerden biri ise zemin temizleme ayarları içerisinde LMS otomatik kaldırma '' ekstrem kapsam '' olarak seçilmelidir.Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
GH349581 932 Kat
Fiyat performans 👍👍
GS208706 933 Kat
L40s Pro ultra modelini aldım çok beğendim tavsiye ederim yatagın altını da gayet güzel temizledi
Değerli Kullanıcımız, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :) Teşekkürler.
TE636199 934 Kat
Solüsyon ekliyorum 2 günde bitiriyor neden
Değerli Kullanıcımız, Solüsyon kullanımı paspas yıkama esnasında kullanılmaktadır. Paspaslama sıklığı varsa solüsyon kullanımı olacaktır. Fakat tümünün solüsyon haznesi içinde kullanılarak  2 günde bitmesi normal olmayacaktır. Öncelikle solüsyon haznesini doldurunuz ve seviyesini işaretleyiniz. Robotu bir süre çalıştırmadan bekletin. Çalışmadığı halde solüsyon seviyesi düşüyorsa haznede, kapağında veya bağlantı kısmında kaçak olabilir.Seviye sadece robot çalışırken düşüyorsa, uygulamadaki solüsyon kullanım ayarını kontrol ediniz.Devam eden durumda servis tarafından kontrol edilmesi gerekebilir.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
QL025359 935 Kat
Güzel mantıklı

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön