🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

SU271867 80 Kat
Dreame hayatıma girdiğinden beri gerçekten temizlik anlayışım değişti. Eskiden çocuklar bir şey döktüğünde içimden ağlamak gelirdi, şimdi kumandadan “git şurayı temizle” diyorum ve o gidiyor… ben de kahvemi içmeye devam ediyorum. 🙃

Hafta sonu ev süpürmek yerine çocuklarla yere oturup oyun oynayabiliyorum, bu benim için en büyük lüks galiba. Bir de misafir geleceği zaman o eski panik yok! Süpürge zaten her gün benden önce düşünmüş oluyor 😅

Bazen “nasıl yetişiyorsun her şeye?” diyenlere gülümsüyorum… ama cevabı şu: ben değil, Dreame yetişiyor 🫣
Evde teknoloji var, ben rahatım! 💛

#BenimDreameHikayem
#DreameVarBenYokum
#AnneRahatEderseEvRahatEder
NJ679990 81 Kat
Bir tek; sabah yanağım öpücük kondurup "günaydın hayatım" demiyor...
IG077979 82 Kat
#BenimDreameHikayem

Herkese Merhaba bundan bir kaç ay önce temizlik yapmaktan bıkmışken hayatıma evimin temizlik kraliçesi Dreame L10S Pro Ultra Heat girdi.Kendime yaptığım en iyi iyilik paspaslaması olsun süpürmesi olsun o kadar iyi ki bunu sadece deneyimleyerek anlayabilirsiniz küçük bir makinenin bu kadar iyi temizlik yapması inanılmaz bir çok marka araştırdım ve Dreameye karar verdim iyi bir tercih yapmışım bir robot süpürge ancak bu kadar mutlu edebilirdi.Dreame ile mutlu ve tembel günler zamanı o evi temizlerken kahvemi yudumluyorum herkese tavsiye ederim.
Teşekkürler Dreame😍😍😍
1000166332.jpg
Benimde aynı seri bende çok memnunum güle güle kullanalım

SS022845 83 Kat
#benimdreamhikayem

O an içimden geçen tek şey şuydu:
“Hayatın yükü bazen hiç ummadığın bir yerden hafifliyor.”
Eskiden akşamları evi toparlamak, kırıntıları süpürmek, halının altına kaçan minik oyuncakları çıkarmak benim için bir maratondu. Şimdi ise elimde sıcak bir çay, gözümde ise sessizce dolanan küçük bir yardımcı.
Bazen düşünüyorum da...
Bu küçük robot aslında sadece evin değil, biraz da benim dağınıklığımı topluyor.
O çalışırken zihnim dinleniyor.
Ben dururken o devinimde.
Ve bu bana bir denge veriyor.
Elif Lale(kızım) bazen merakla peşinden koşuyor.
“Kırıntı kovboyu geliyor!” diye neşeyle bağırıyor.
Evde artık süpürge sesi stres değil, eğlence demek.
Tabii her şey güllük gülistanlık değil.
Geçen gün mutfağa bırakılan reçelli ekmek yüzünden fırça kısmı yapış yapış oldu.
“Anne, Dreame reçel seviyor mu?” diye sorunca gülmeden edemedim.
“Sanmam kızım,” dedim, “ama sanırım evimizi seviyor.”
Dreame’nin şarj ışığı titreyerek yandığında, onun da tükendiğini hissediyorum.
Tıpkı biz insanlar gibi...
O da dinlenmeye, şarj olmaya muhtaç.
Ve belki de tam bu yüzden, bu küçük makineye bu kadar bağlandım.
Çünkü o sadece bir süpürge değil.
O, bana küçük bir "rahat nefes" veren,
yoğun günlerin ortasında sadakatle çalışan,
ve beni en yorgun anımda bile gülümseten sessiz bir dost.
Kimi zaman teknolojinin insanı yalnızlaştırdığını söylerler.
Ama ben onlara şöyle derim:
Eğer teknoloji doğru yerde, doğru kalpteyse…
Yalnızlaştırmaz. Tam tersine…
Sana küçük bir dost, büyük bir kolaylık getirir.
EJ918784 84 Kat
Dream süpürge hayatıma çok büyük kolaylık getirdi o robotu uretene teşekkür eder bana süpürgeyi hediye eden yavrularima da çok teşekkür ederim Allah'ım cümlenin yavrusuyla tüm yavrularımıza sağlıklı ömürler versin teşekkürler Dream çok mutluyum onu kullanmaktan
SZ604758 85 Kat
#BenimDreameHikayem  Dreame L20 Ultra’yı aldığımda, aslında sadece bir robot süpürge satın aldığımı düşünmüştüm. Ama şimdi anlıyorum bu cihaz evimizin sessiz bir kahramanı. Her gün temizlik yapmanın ne kadar yorucu olduğunu bilen bilir, bu cihazın hayatımı nasıl kolaylaştırdı.  
Temizlik konusunda inanılmaz bir rahatlama yaşadım. Artık süpürgeyi elime alıp saatlerce uğraşmama gerek yok. Dreame L20 Ultra, evin her köşesini tek tek geziyor ve gerçekten tertemiz yapıyor. Özellikle köşeler ve mobilya altları gibi zorlu alanlarda performansı sanki evde bir temizlik perisi var gibi hissediyorum. Kendi kendini temizleme özelliği ise tam bir hayat kurtarıcı. Süpürme işlemi bittiğinde, toz haznesini otomatik olarak boşaltıyor ve temizliğe hazır hale geliyor. Bu, benim için büyük bir kolaylık sağladı. Artık temizlik sonrası ekstra bir iş yapmama gerek yok.  Zemini pırıl pırıl yapması, evde daha ferah ve temiz bir hava oluşturuyor. Misafirlerim geldiğinde, evimin temizliğiyle gurur duyuyorum.  Dreame L20 Ultra, sadece bir cihaz değil, evimizin bir parçası oldu. Temizlik konusunda bana güven veriyor ve her zaman en iyi sonucu alıyorum. Eğer ev temizliğini kolaylaştırmak ve zaman kazanmak istiyorsanız, bu ürün kesinlikle denemeye değer. Dreame L20 Ultra ile temizlik artık bir dert değil, bir keyif! Evim pırıl pırıl, ben ise rahatım. Bu cihazı herkese tavsiye ederim. 😊
IN260792 86 Kat
Dremex40 aldım öncede dreme ff 9 kullanıyordum ondada memnundum ama bunu kullanınca çok memnun kaldım her yer tertemiz ve annem hasta ona bakıyorum ve çalışıyorum kamerasından annemi izliyorum ve konuşuyorum benım çok mutlu ettı bu özeliği harika bence her evde olması gerekli böyle bir ürün çıkardıkları için teşekkür ediyorum
FQ545764 87 Kat
Robot süpürgelere karşı bir ön yargım vardı yalan yok uzun araştırmalar sonunda Dreame en iyi yardımcım oldu. İstanbul’dan Bodrum’daki evime (burası çok sıcak bu günlerde) temizlik yapmak gözümde büyürdü ki artık büyümüyor çünkü Dreame tek tuşla yapmak istediğim ama üşendiğim sil süpürün üstesinden geldi.. eşim aramızda gizli bir bağ olduğunu düşünüyor ben telefonda eşime ulaşamazken Dreame’ye istediğim zaman ulaşabiliyorum 😆 bir de evdeki minik dostuma alışması zaman alıyor evde kovalamaca izlemek çok keyifli
YF273112 88 Kat
Dreame yi keşfetmeden önce malum markayı kullanıyordum sürekli haritası karışıyordu köşeleri düzgün almıyordu pas paslarını halıya gelince kaldırıyordu fakat gene halıya değiyordu Eşikleri atlay yordu alçak mobilyaların altına giremiyordu fakat dreame yi keşfettikten sonra gidip bir elektronik mağazasından satın aldım eve gelip kurdum ve şoka uğradım pas paslarını kaynar suyla yıkıyor halıya geldiği zaman gidip istasyona  paspasları bırakıp halıyı süpürüyor eşikleri atliyor çok alçak bir mobilya varsa liderini indirip giriyor haritada şu oda çok kirli diye beni  bilgilendiriyor hiç elimiz sürmeden kendisini temizliyor sesli asistan özelliği olmadan bile  şurayı temizle dediğim zaman gidip temizliyor çekim gücü o kadar iyi ki diğer robot süpürgelerle hiç alakası yok bildiğimiz kablolu süpürgeyi robota çevirmişler daha önce kullandığım robotlarda haznesi dolunca süpürmeye devam ediyordu ve bütün tozu eve yay yordu ama dreame haznesinin doğduğunu anlayınca saçlar ve tozlar sıkıştırıyor deyip hazne edeki tüm tozu ve saçı sıkıştırıyor böylece temizliği en üst performansa tamamlıyor aslında daha bir çok özelliği var otomatik su alma gidere bağlama gibi yani insan desteğini  sıfıra indirmişler daha nice özellikleri var fakat çok uzun olduğu için hepsini yazamıyorum ama şunu diyim ki dream me'yi kullandıktan sonra  tüm sülaleme eski robotlarını sattırıp dreame aldıttım ve onlar bile şu kelimeyi söyledi Hamza daha önce kullandığımız robot muydu gırgır mıydı. Artık büyük süpürgeyi sadece anlık bir şey dökülürse çıkarıyoruz onu da robot süpürgemize kıymadığımız için bunun için de bir özelliği var eğer yere bir şey dökülse hey dreame şu yere dökülen şeyi çek dediğimiz zaman okey yere dökülen şeyi arıyorum ve temizliyorum deyip bulduktan hemen sonra orayı tertemiz yapıyor konuştukca daha fazla özelliği aklıma geliyor fakat artık yazmaktan elim yoruldu 🤣 fotoğrafta ekledigim gibi eşikleri sıkıntısız bir şekilde atliyor özellikle fotoğrafta görünen gibi halıyı nasıl çektiğini ve kabarttığını bakın bildiğimiz halıyı dışarıda çıkarıp  silkelemek   gibi  en ince toza kadar süpürüyor  yani kısacası dreame  hariçi artık  hiçbir makine kullanmam  
IMG_2245.jpeg
IMG_1475.jpeg
SL196794 89 Kat
Şöyle izah etmek isterim ki şuana kadar evimize aldığımız en faydalı cihaz diyebilirim Dreame L20 ultra tek yaptığımız oda bazen halıyı kaldırmak gidiyor süpürüyor paspasını yapıyor geliyor yıkıyor paspasını kaldığı yerden devam ediyor deterjan kokusu da çok hoş 3 ayda bir torbasını değiştiriyorum o kadar. Kirli suyu ayrı temiz suyu ayrı 7000 pascal güç çok yerinde bize yetiyor şiddetle tavsiye ederim

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön