[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: Akıllı Engel Aşma

138 Yorum

PG415905 80 Kat
İyi ki aldım dediğim ürün
JE500546 81 Kat
L50 ultra ce ürünümde eşik anlatamıyorum herhangi bir ayarda bulamadım lütfen yardim
Değerli Kullanıcımız, ayaklı modeller haricinde tüm modellerde L50 Ultra CE modeli ile beraber eşik atlama ortalama 1.5 - 2 cm kadardır. Bu aşamada rampalı bir sistemde aşabilir düzeyde olabilirler. Ama birebir anlamda geçişi engelleyen bir engel durumu var ise geçişi yapamazlar. Teşekkürler.
FA051308 82 Kat
Gereken bir özellik
GI520986 83 Kat
Süpürgem su vermiyor paspaslama yaparken silme yapmıyor
Değerli Kullanıcımız, İstasyonlu modeller için robot silme görevine başladığında, mopun su içeriği oldukça yüksektir. 5 dakikalık otomatik temizlikten sonra stabil bir duruma ulaşacak ve ardından genel su dengesini korumak için suyu yeniden dolduracaktır. Lütfen su tankının boş olup olmadığını kontrol ediniz.Paspaslama veya Süpür / Paspasla modunu seçiniz.
Mop pedini çıkarın ve sadece mop ped tutucusunu takınız.5 dakikalık otomatik temizlikten sonra yere bakın, yerde küçük su damlacıklarının olup olmadığını kontrol ediniz.
Su tankından su çıkıyorsa, mopun yeterince ıslanması için paspaslama sıklığını daha yüksek bir seviyede ayarlamanızı öneririz.
Cihaz istasyonsuz model ise kullanım kılavuzunda da belirtildiği üzere, paspas pedlerinin temizlik öncesinde elle ıslatılması ve fazla suyunun sıkılarak nemli halde robota takılması gerekmektedir. Cihaz, paspaslama süresince bu nemi korur;ancak kuru bir pedi kendiliğinden ıslatma özelliği bulunmamaktadır. Su haznesi su çıkış yerleri ve paspas takılan bölgedeki su çıkış yerleri bir kürdan ya da iğne yardımı ile toz, kir, kireç kalıntısı durumu ve su haznesinde hava kabarcığı var mı kontrol ediniz. Önemli Not: Su haznesine sadece musluk suyu doldurulmalıdır. Kimyasal, deterjan kullanımı su kanallarının tıkanmasına sebep olarak cihazın garanti dışında kalmasına sebep olabilir. Buna rağmen sorunun devam ettiğini, paspasların kuruduğunu ve robotun paspasları ıslatmadığını düşünüyorsanız yetkili servis desteği almanız gerekecektir. Lütfen bize tekrar ulaşınız.Teşekkürler.
LG242934 84 Kat
Merhaba ben yeni aldım bu süpürgeyi bendeki model L40 süpürge haritalanma yaptım kurulumunu koltuk altına girmiyor baza altına girip süpürüyor yardımcı olurmusun ilk defa kullanacağım bide oturma odasından başlamıyor süpürmeye yatak odasına gidiyor direk
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa konumlandırma başarısız olmuş olabilir.Sarkan bir kumaş, yatak altında bulunan bir parça bile etken olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Sensörün alçalabildiği modeller harici girebilmesi gereken yükseklik 12 cm ve üzeridir. Kontrol ediniz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Eğer haritadan sonrada devam eden durum varsa bölgesel temizlik ile alana gönderiniz. Tekrar tüm harita temizliğinde kontrol ediniz. Temizleme sırası numaralandırmaya bağlı değildir. Harita ekranı kalem işaretinden girdiğiniz ayar bölümünden temizleme sırası kısmı bulunur.Buradan sıralama oluşturarak rota oluşturabilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
FA051308 85 Kat
Önemli bir özellik
Emre 86 Kat
Merhaba, benim x60 cihazım var. Evimde 6cm’lik yükselti var banyo ve zemin arasında. Kapının önünü kaç cm’lik rampa koymam lazım? Ve bu rampayı nereden temin edebilirim?
Değerli Kullanıcımız, X60 modelinde eşik atlama özelliği; 8,8cm, 4,5cm: 8,8cm değeri, alt basamak genişliği 23cm'yi aşan çift basamaklı eşikler için geçerlidir. Tekli basamaklarda ise aşılabilen en yüksek eşik 4,5cm'dir. Veriler şirket içi laboratuvar sonuçlarına dayanmaktadır. Gerçek performans farklılık gösterebilir.Rampa için bir bilgimiz bulunmamaktadır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
Furkan 87 Kat
Güzel özellik
NV695998 88 Kat
50 robotum var haritayı tam süpürmeden bitiriyor
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
FR589615 89 Kat
Faydalı bilgi

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön