[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1265 Yorum

Emine Singan 876 Kat
Harita sürekli siliniyor
Değerli Kullanıcımız, Cihaz, istasyon, modemin kapanıp belli süre sonra açılması ve Uygulama içinden ''Ben '' kısmında bulunan sağ üstteki ayarlar sekmesinden (altıgen işaretinden) genel içeriğinde önbellek temizleme işlemi yapınız. Yeniden açıp harita yenileme yapınız ve işlemde kontrol ediniz. Devam eden durumda cihazı silip yeniden yükleme gerekir. Daha fazla bilgi için yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
JU216100 877 Kat
L10 Pro uyumlu mu
Değerli Kullanıcımız, sensör özelliği L10 pro modelinde bulunan bir özellik değildir. X50 vb modellerde bulunmaktadır. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
DH473605 878 Kat
Gayet güzel
KX588517 879 Kat
Yatak odasında yatağın altına giriyor fakat ortasında bir bolumune girmiyor bunun için ne yapabilirim iki sefer haritayı yeniledim
Değerli Kullanıcımız, girdiği alanın bir bölümüne gitmiyorsa engel algıladığı bir durum oluşmuş olabilir. Mobilyadan sarkan bir kumaş, çok oturulan alanın aşağı kısma daha çok inmesi ve o alanda geçit alanını risk görmesi, yetersiz ışık vb durumlar etken olabilir. Bölgesele gönderim ile alana gönderim yapmanızı öneririz. Sonrasında tüm harita işleleminde kontrol ediniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
zülfiye 880 Kat
Haritalandırma yapıyorum makineyi sifirladim tekrar haritalandırma yaptım salona en son gidiyor önce mutfak banyo koridor vesaire haritalandırmayı bozuk yapıyor
Değerli Kullanıcımız, haritalamadan sonra evinizin ve sizin talebinize göre sıralama yapılmalıdır. Eğer hiç bir sıra oluşturmazsanız cihaz kendi konumuna göre gitmektedir. Temizleme sırası numaralandırmaya bağlı değildir. Harita ekranı kalem işaretinden girdiğiniz ayar bölümünden temizleme sırası kısmı bulunur.Buradan sıralama oluşturarak rota oluşturabilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
KONTES 881 Kat
❤️🔥 yakıyor resmen
HZ124761 882 Kat
Faydalı bilgi teşekkürler
IB774840 883 Kat
Benim robotum l 50 yatak altlarına girmiyor
IB774840 884 Kat
Yaklaşık bir aydır kullanıyorum çok güzel süpürüyor siliyor ben çok memnunum
Dmrvex 885 Kat
Keşke lidar sensörü açılıp kapanabilseydi bizimkininde

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön