[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1265 Yorum

BC368672 856 Kat
Merhaba, robot süpürgemi 1 aydır kullanıyorum. İlk defa farkettim planlı bir temizliği olmamasına rağmen gece 05:30 da kendi kendine evi dolaşıyor. Sebebi nedir, bilgisi olan var mıdır . Planlı temizlik yokken bunu yapmaması için ne yapmalıyım.
Değerli Kullanıcımız, istasyonu fişten çekerek kullanıyorsanız,elektrik kaybı yaşandıysa ya da modem bağlantısını kaybettiyse sinyal alamadığında istasyonu aramaya çıkar ve yerini arar. Bu aşamada dolaşma olabilir.  Kullanım yapmayacağınız bir durumda ise istasyonu ve cihazı tamamen kapatarak bekletiniz.Daha fazla bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
PD056304 857 Kat
Teşekkür ederim
MA910533 858 Kat
X40 ultra modeli halen üretiliyor mu
Dreame nin en çok tutulan modeli hangisidir
Değerli Kullanıcımız, yeni ürünler çıktıkça eski ürünlerde üretim olarak devam etmez. X40 modeli de bunlardan biridir. Fakat satışları ve desteği devam etmektedir. Daha fazla bilgi için ulaşınız.Teşekkürler.
Şadiye Seyhan 859 Kat
Dreame dünyasında henüz çok yeniyim, ürünü alalı 2 gün oldu. 😊 İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Kurulumu ve uygulamayı kullanmayı öğrenmek kolay oldu. Haritalama konusunda ilk başta biraz acemilik yaşasam da robotun evi tanımasını gözlemlemek oldukça keyifli. Şimdilik özellikle süpürme özelliğini test ediyorum ve performansından memnunum. Henüz paspas özelliğini kullanmadım; evi ve halıları biraz daha tanımasını bekliyorum.  Kedimiz Mars Hanım da oldukça dikkatle izleyip takip ediyor. Kullanım deneyimim arttıkça yorumumu güncelleyerek olumlu ve olumsuz gördüğüm noktaları paylaşacağım. Özellikle benim gibi Dreame dünyasına yeni girenler için uzun süreli deneyimin daha faydalı olacağını düşünüyorum. 🤖✨
53078.jpg
VJ151894 860 Kat
Keşke her bölgeye ulaşabilseler model yükseldikçe de fark etmiyormuş demekki
LE946093 861 Kat
Süper 👍
Akça 862 Kat
Rıbotum X50 daha önce almak geçit alanı atadıpım ve temizlediği yerleri kendi kendine iptal etmiş, yeniden alçak geçit alanı ayarlamak için onlarca kez denedim ama ayarlama yapmıyor kaydet e bastığımda alçak geçit alanı ayarlamak için oda seçin diyor ama kesinlikle kaydetmiyor
Değerli Kullanıcımız, Cihazda komut hatası yaşanmış olabilir. Bu durumda cihazda resetleme ve yeniden kurulum gereklidir. Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken cihaz isminizin yanından cihaz silme işlemini yapınız. Makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesine iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak ''fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla '' ifadesini duyana kadar bekleyin. Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir. '' Bağlanmak'' ya da '' Ekle '' ile kurulumu başlatabilirsiniz.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Kurulum sonrasında; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Bu işlemlere rağmen devam eden arıza var ise cihazı yetkili servisin görmesi gerekmektedir.Bize ulaşınız.Teşekkürler.
IF259900 863 Kat
Garantili diye iade garantili diye aldım ama hiç memnun kalmadım tuzlu toplamadığı gibi yere de boşaltıp gidiyor. Günlerdir iade talebi oluşturmama rağmen bir türlü dönüş sağlanmadı. Bu konuyla ilgili tüketici hakeme Heyeti’ne başvuracağım ..
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
RB334421 864 Kat
Yeni aldik 3.kez kullandim laminentleri cok Cizmis, odaya gunes vurunca cok belirgin
Değerli Kullanıcımız, Robot süpürgelerde zemini çizebilecek bir durum genel anlamda bulunmamaktadır. Eğer bu durum var ise bir parça çıkıklığı veya kırık bir parçanın bir keskinlik durumu yaratması olabilir. Bu aşamada kontrol edilmelidir. Lütfen servis birimine gönderim için müşteri hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler.
IF259900 865 Kat
Sezen YILDIZHAN ürün iadesi
IMG_5705.png
Değerli Kullanıcımız, Belirttiğiniz mail adresi Dreame Türkiye olarak değildir. Bize Çağrı ve Whatsapp hattımız olan 0850 762 0100 numarasından ya da Web sitesi Chat kanalımızdan ya da servis_tr@dreame.tech - info_tr@dreame.tech Pazartesi - Cumartesi: 9.00-18.00 Pazar: 10:00 - 16:30 mesai saatleri içinde ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön