Detaylı temizlik yapmıyor

1285 Yorum

QF066767 850 Kat
Uçurum sensör hatası vermeye başladı. Sensörleri sildim kapattım açtım hatta sıfırladım ama degisen birsey yok. Simdide istasyona gidemiyor geri geri gidiyor istasyonu arıyor. İstasyonu bulsa bile sarj alanina denk getiremiyor. Cihazı yaklaşık 1 ay once aldım. Yardımcı olursanız sevinirim.
EL681422 851 Kat
Sil süper  yaparken temiz yapmıyor zibil bırakıyor neden daha 3 ay dir kullaniyorum
GU958276 852 Kat
Merhaba toz torbasına otomatik boşaltım sağlamadi sebep ne olabilir ne yapmaliyim
TZ970156 853 Kat
2 aydır kullanıyorum ilk başta güzel süpürürken,şimdi iyi supurmemeye basladi özellikle mutfak hiç istediğim gibi olmuyor maalesef cihaz kaytariyor gibi😄
NO118408 854 Kat
DreameX40 mevcut harita ya oda ekleme nasıl yapılır
Triendly 855 Kat
Servise gönderebilirsiniz
KS024539 856 Kat
Aynı sorunu bende yaşıyorum 3 ay oldu alalı şimdi düzgün temizlemiyor bakımınıda yapıyorum temiz tutuyorum cihazı ama yan fırcasını hiç açmıyor bile keyfi olarak bazen açıyor
DH105191 857 Kat
pahalılı bir hal bir hafta on gün oldu bir türlü kullanamıyorum rotayı oluşturamıyor resetleyip uygulamayı silip bir daha yapıyorum gene istediğim gibi olmuyor kenarlara girmiyor bu konuda çok sıkıntılıyım ne yapmam gerekiyor acil yardım istiyorum
DH105191 858 Kat
ya odanın kapısından giriyor yukarı çıkmadan geri dönüyor ya da mutfağa halılarla beraber uygulamayı yeniden yaptım halı sızlığı yaptım her türlü şeyi denedim
tutu 859 Kat
bende yatak altı için yükseltici alacağım

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön