Detaylı temizlik yapmıyor

1140 Yorum

JO299936 840 Kat
Halıları süpürürken pedi halıya değiyor siliyor halıyıda siliyor gibi duruyor bu normalmi yada pedlere veya robot süpürge ye zararı olurmu ne yapmam lazım
BT668371 841 Kat
Kullanıcısıyım ama aldığımdan beri hiç ayarlayamadım temizlik silme süpürme işini düzenli diğer markalar gibi git gel yapmıyor bir baştayken diğer başa geçiyor yada ortaya geldiğinde açpraz yapıyor nasıl olaca k bilmiyorum
İade yokunu nasıl yapıyoruz kısa sürede gerçekleşsw hemen yapacagım
image.jpg
QE119627 842 Kat
Paspas yaparken pedlere su gelmiyor
JU382646 843 Kat
Ben başlatmadan kendisi çıkıp gidiyor. Kendi başına başka bi devlet gibi ayarlama olmadan çıkıyo çıkıncada sürekli kendi etrafında dönüyor hiç memnun değilim pişman oldum aldığıma
JV540701 844 Kat
Toz torbasina tozları doldurmuyor fırçayı elimle temizledim biriken ve katilasan tozlar vardı sorun ne olabilir
XO098021 845 Kat
Merhaba sesiz mod varmı l 40 130 pasta
MZ337272 846 Kat
Yeni aldım şimdilik memnunum ileriki zamanlarda fikirlerimi belirtebilirim
CY801932 847 Kat
Dream L20 robotum aldığımdan beri arıza yapıyordu,OUNO servise yolladım yan fırça arızası giderildi.Fakat daha sonra paspas yapmamaya su almamaya çöplerini toz torbasına boşaltmamaya başladı.
Tekrar firmayla iletişime geçtim arızalarını içeren kapsamlı bir açıklama yazdım ve servise yolladım,15 gün süreyle orada durdu.Cihaz bana geri yollandı tamir edildi zannettim firmayı arayınca dalga geçer gibi  arızası olmadığı için aynı şekilde geri yollamışlar.Üstelik kapağını kırmışlar ve su borusunu da heryerinden delmişler.
Bu rezil ve sahtekar servisin  peşini bırakmayacağım firmayı servisi ve tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim.Benzer bir çok şikayet var ve sattığınız ürünlerin arkasında durmuyorsunuz üstelik çok yüksek fiyata sattığınız ürününüz çok kalitesiz.
BC050846 848 Kat
Çok katlı bina secin
VB513778 849 Kat
Memnun musunuz

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön