[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1331 Yorum

UW422838 836 Kat
L50 ultrada inip kalkıyor mu yapıyorsa ben bulamadım yardımcı olur musunuz
Değerli Kullanıcımız, L50 Ultra da sensör inme özelliği bulunmamaktadır. Teşekkürler.
SR843021 837 Kat
Haritalandırmayı tekrardan sil baştan yaptığım halde odaları lisrelediğim gibi temizlemiyor kafasına göre farklı odalardan başlıyor ayrıca temizliği düzenli bir şekilde değilde karmaşık bir temizlik yapıyor
Değerli Kullanıcımız, Temizleme sırası numaralandırmaya bağlı değildir. Harita ekranı kalem işaretinden girdiğiniz ayar bölümünden temizleme sırası kısmı bulunur.Buradan sıralama oluşturarak rota oluşturabilirsiniz. CleanGenius modu ise temizleme sırası değil akıllı temizleme modu ile çalışma prensibindedir. Temizleme sırasına göre çalıştırmak isterseniz Özelleştir modunda çalıştırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
TW625963 838 Kat
L50 ultra ce de kamera çalışmıyormuş neden koymuşlar anlamadım satarkende var dediler
Değerli Kullanıcımız, L50 Ultra CE modelinde uzaktan izleme kamerası bulunmamaktadır. Var olan navigasyon alanıdır. Konumlandırma için kullanılır.Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
LG770151 839 Kat
İki haftadır kullanıyorum memnunum sadece robotun kenarları mobılyalara çarpınca baya bir darbe ve çizik oldu
Esila Bahar 840 Kat
Robot süpürgeyi seviyoruz. Kedimiz daha çok seviyor
Esila Bahar 841 Kat
Robot süpürgeyi seviyoruz. Kedimiz daha çok seviyor
KC108439 842 Kat
Dream mukemmel
RE548695 843 Kat
Faydali bilgi tesekkurler😀
WW210453 844 Kat
Evet girmiyor
MH940992 845 Kat
Biz robotun giremeyecegi yerleri yükselttik şimdide evde süpürmedigi alan yok ;)

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön