Detaylı temizlik yapmıyor

943 Yorum

UF242983 830 Kat
Garantisi varsa servisle görüşün
XK698014 831 Kat
Robot supururken zorlaniyormus gibi sesini artırmaya başladı hırıltılı bir ses çıkarıyor  ne gibi bı sorun olabilir garantiye gönderebilir miyim
XR173355 832 Kat
Haritalandırma yaparken yanlışlık yaptım haritalandırmayı silmek istiyorum nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim
JT056488 833 Kat
Pas pas peşlerinden hep çıkıyor yada altında toplanıyor çok randımansız bu konu hakkında yardım edin lütfen
GZ202213 834 Kat
Ben de bu modeli kullanıyorum gerçekten elim ayağım oldu
ZM528072 835 Kat
Merhaba ben robotun yeni aldım haritalandırma yaptık ama koltuk altına ve mutfak tezgahı nasılsın altına girmiyor ve Halı ve zemini aynı anlama süpürmüyor istasyona geri gidincede yuvasına giremiyor patinaj yapıyor neden olur bu acaba yardımcı olurmusuz
WA125464 836 Kat
Dünyanın ödemesini yaparak aldım, 20, gün sürekli sıkıntı hamam gibi su harcıyor lanet olsun , buradan okuyup fabrika ayarlarına geri döndüm bakalım🥶 oldu oldu yoksa sokağa atıp üzerine ibreti alem için benzin döküp reklam yapacağım yakarak ,,,, Media market deki satış personelinin de kulaklarını baya çınlaması için anacağım yazıklar olsun ,,, daha düşük modelini kızıma aldık o memnun olduğu için evdeki robotumu (daha memnun olduğum) anneme hediye ettim ,,, bu ne pişmanlık
IL623090 837 Kat
İlk bir hafta çok güzel temizledi ama artık ne güzel siliyor ne de süpürüyor önce sil sonra süpür de bile memnun değilim x50 serim var
MT408040 838 Kat
Temizlik islemi bitince cop istasyon ile toz torbasinin agzinda kaliyor. Bur kac sefer copy bolsatmama ragmen olmuyor.
AL105378 839 Kat
Merhabalar 1/5 sene kullanıyorum L10s plus şimdi paspas Pedi ıslanmıyor ne yapmam gerek ??

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön