Detaylı temizlik yapmıyor

943 Yorum

AB172026 790 Kat
D10 S aldim aldigim dündendir memnun degilim. 160 m ev 4   saat sürüyor nerdeyse , temizlemiyor ve sürekli hata veriyor, garantiye gönderdim defalarca sirun yok dendi sobra ana kart değistirdik dediler Asla önermiyorum yardimci olmadilar
TH692880 791 Kat
Merhaba l40 ultra kullanıyorum yeni aldık 3 gün oldu, halılarımız ince olmasına rağmen süpürürken mop yüzünden halılar ıslanıyor havaya kaldırmıyor. Mopları kaldırması için hangi ayarı açmamız lazım ya da kaldırmıyorsa mopları yuvasında bırakıp halıları mopsuz süpüremez mi? Süpürme bittikten sonra tekrar mopları takıp sadece zemini silse halıdan kaçınarak? Çok uğraştırıcı. Bir de temizlik yaparken başka odadan aldığı pisliği diğer odaya saçıyor. Süpürürken de bazı noktaları atlıyor turbo modunda olmasına rağmen. Son olarak zemindeyken halıya yanaşıyor ama halıya çıkamıyor engel görmüş gibi geri dönüyor. Halının üstüne kendi elime çıkartmazsam süpürmüyor. Tekrar edeyim halılarımız oldukça ince.
DF063142 792 Kat
Dream güzel bir ürün yapmış
Sevil 793 Kat
Ben her gün çalıştırıyorum
CY363678 794 Kat
resetlemeden sonra düzeldi mi
OL836768 795 Kat
Haritalama yaptık koltuğun birinin altına giriyor ancak diğerine girmiyor orayı duvar gibi ayrı bir oda gibi algılıyor ne yapabiliriz
WE994305 796 Kat
Merhabadaha yeni almım  Benim süpürgem de halıları sürdürdükten sonra paspaslayı seçtiğim halde halıyı da paspas yapıyor bu durumda ne yapmalıyım
GY135350 797 Kat
Cihaz şarj portunu bulamıyor. Ne yapılmalı?
FA589666 798 Kat
Evde yokken kamerayı aktifleştir emiyoruz
YE333898 799 Kat
Dreame L40 ultra kullanıyoruz Temizlik sırasında sürekli, paspas pedleri takılı değil diye uyarı veriyor ve temizliği yarıda kesiyor. Ne yapmam gerekir

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön