Dreame Topluluğumuzun Parçası Olun: Tutkunuzu Gerçek Ödüllere Dönüştürün!

130 Yorum

LW789208 70 Kat
🌺🌺🌺
FD870557 71 Kat
D10 Plus Gen 2 kullanıcı olarak yazıyorum. Robot süpürgeleri her zaman bir önyargı vardır ama kullandıktan sonra ne kadar kullanışlı olduğu ne kadar faydalı olduğu ne kadar ihtiyaç olduğu ortaya çıkıyor yani inanılmaz bir destekçiimiz ev içerisinde çok yardımcımız gibi çok teşekkür ediyorum gerçekten ciddi anlamda temizlik yapıyor teşekkürler Dreame Türkiye ailesi
YH796882 72 Kat
İyi ki bu robotu almışım çok beğendim X50
JO893285 73 Kat
DreameL10S pro kullanıyorum aldığımdan beri paspas yaparken paspas modlari ıslak silmiyorum iki kere garantiye gönderdim seni geldi ne yapabilirim
Değerli Kullanıcımız ; gerekli kontrolleri yapabilmek ve destek olabilmek adına size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

JO893285 74 Kat
Aynı şekilde grldi
Tuba ceyran 75 Kat
Keşke Türkçe konuşa bilse sesli komut daha iyi olur vebiraz daha tekerleklerini kaldıra bilse ve takıldığı yerde sesli bir şekilde alarım çalmalı
Ama temizliği güzlel memnunum özellikle süpürmesinden
YT560750 76 Kat
Haritalamada yatak odasını tam süpürmüyor.Robotu odaya götürürsem odanın tamamını süpürüyor.Ne yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız ; Sorunuza dair biraz daha detay alabilirsek size yardımcı olmak isteriz. Geri dönüşünüzü detaylıca forum mesajı ile iletebiirsiniz. Teşekkürler.

QG586968 77 Kat
Türkçe kullanım ve konuşma harika
ZD063062 78 Kat
Şarkı bitip bi köse kalıp çevrimdışı oluyor sebebi nedir bilen var mı??
2025-11-10 00:18:39 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; İstasyon ile bağlantısını kaybettiğinde konum bulamaz bu sebeple gidemez. İstasyonda kablo priz ve soket kontrolü yapmanızı öneririz. Düzelmeyen bir durum var ise lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.

QQ914320 79 Kat
Evimin kızı oldu resmen tam bir kurtarıcı 3 erkek çocukla zorlanıyordum rahatladım diyebilirim 🤗

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön