Resmi Dreame Aksesuarları Nereden Satın Alınır

168 Yorum

US584555 70 Kat
Merhaba robot süpürgemin alttaki tekeri kırıldı garanti kapsamında olması lazım yenisini nasıl temin edebilirim ürünü getirmem gerekiyor mu yoksa ben gelince değiştirebilirmiyim
Değerli Kullanıcımız;Size forum özel mesajı ile servis adres bilgilerimiz iletilmiştir. Lütfen gönderiminizi yapınız. Teşekkürler.
XG283245 71 Kat
Fiyat nedir
Değerli Kullanıcımız;Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. Modelinize uygun yedek parçalar için fiyatları kontrol edebilirsiniz.Soğu bulunmayan ürünler için siteden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz  ; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bu sebeple bilgilerinizi bize iletmenizi rica ederiz.Müşteri hizmetlerimiz ile ya da özel mesaj yolu ile bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
Serkan 72 Kat
Ulaşamıyoruz.
Değerli Kullanıcımız;Yakın zamanda güncellemeler yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
DL445848 73 Kat
Bunu nereden alabilirim
Değerli Kullanıcımız;Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. Modelinize uygun yedek parçalar için fiyatları kontrol edebilirsiniz.Stoğu bulunmayan ürünler için siteden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Teşekkürler.
CX025092 74 Kat
Evet bende öyle düşünüyorum
DR235368 75 Kat
Çöp torbası aldım 3ay gidiyor
OX590482 76 Kat
X50 içinde sıvı solüsyonu en kısa zamanda stoklarınızda bekliyoruz
Değerli Kullanıcımız;en kısa sürede güncellenmesi için çalışmalar devam etmektedir. Her bir talebiniz ilgili birimlere aktarılmaktadır. Yakın zamanda stoklarımızda olacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.
NH683442 77 Kat
Bir türlü sülüsyon bulamadım 1000ml olanlardan
Değerli Kullanıcımız;Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. Fakat şu anda bazı stoklar tükenmiş durumdadır. Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz.Teşekkürler.
https://dreametech.com.tr/products/dreame-clean-solution-1000ml
ZR476013 78 Kat
D20 için paspas bezi anafırça vb hiçbir yedek parça yok niçin? Üretimi mi durdu acaba
Değerli Kullanıcımız;Yedek parçalarımız web sitesi üzerinden satılmaktadır. Fakat şu anda bazı stoklar tükenmiş durumdadır. Web sitesinden '' gelince bildir '' işaretleyip listeye eklenebilirsiniz. Veya arzu ederseniz; talep ettiğiniz , sitede stoğu bulunmayan ürünler için servis birimi destek sağlayabilir. Bu sebeple bilgilerinizi bize iletmenizi rica ederiz.Müşteri hizmetlerimiz ile ya da özel mesaj yolu ile bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.
JF738249 79 Kat
Faydalı bir bilgiiii

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön