🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

Kenan 70 Kat
Ben çok memnunum
RG475402 71 Kat
#benimdreamehikayem
günlük planlama özelliğini ayarlayıp sabah kalktığım da her yer tertemiz olarak uyanıyorum iyi dreame var
MM655431 72 Kat
#BenimDreameHikayem
#DreameL10SProUltraHeat

Merhaba robot süpürge arayşındayken bir çok marka içinde kararsız kaldım özellikleri ve görüntüsü hoşuma gidince Dreame tercih ettim ve benim Dreame ile ikinci bir hayata başlangıcım oldu Dreameden önce ve Dreameden sonra olmak üzere…
Şöyle ki Dreame kullanmadan önce evi her gün temizlemem gerekiyordu her gün ama her gün Paspas ve süpürme yapıyordum.Dreame ile tanıştıktan sonra her şey tamamen değişti emiş gücü ve paspaslaması o kadar iyi ki artık her gün temizlik yapmama gerek kalmıyor.Dreame ile tanıştıktan sonra onun kadar iyi evi süpürüp paspaslayamadığı anladım derinlemesine süpürmesiyle köşe bucak her yeri muhteşem bir şekilde temizliyor.Paspaslamaya gelirsek bunca yıldır yüzeyler hiç böyle parlamamıştı 1x paspaslamada bile pürüzsüz ve parlak yüzeyler elde ediyorum.Dreameden memnun kalınca tüm çevreme de önerdim ve onlarda alıp deneyimlediklerinde çok memnun kaldılar.hayatıma kolaylık ve daha hijyenik bir temizlik kattı keşke daha önce bu deneyimi yaşasaydım iyi ki Dreame…

Teşekkürler Dreame ❤️
Hayırlı olsun

Kenan 73 Kat
Yangına karşı bu üründe ne gibi bir koruma ve müşteri menuniyeti var beni korkutuyor açıkcası evde olmadığımda evde bir sorun çıkarırmı buna nasıl bir güvence sunuyorsunuz
Değerli Kullanıcımız,Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Cihazlarımız, uluslararası güvenlik ve kalite standartlarına uygun olarak geliştirilmekte olup, kullanım süresince maksimum güvenlik sağlamayı amaçlamaktadır.Ürünlerimizde batarya ve güç yönetim sistemleri; aşırı ısınma, kısa devre ve voltaj dalgalanmalarına karşı çok katmanlı koruma mekanizmalarıyla donatılmıştır. Uzaktan planlama ve zamanlama özellikleri, ürünü gün içerisinde evde olmasanız dahi güvenle çalıştırabilmenize imkân tanır. Geliştirme ekiplerimiz, hem yazılım hem donanım açısından ürün güvenliğini de içerecek şekilde sürekli olarak iyileştirmeye devam etmektedir.Herhangi bir teknik sorunda, Dreame destek ekibi olarak etkin çözüm sunmak üzere hazırız. Güvenlik altyapımız ve müşteri destek süreçlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz memnuniyetle yardımcı oluruz.Teşekkürler.

YD014195 74 Kat
Ben dreama L10s pro gen 2 bu ürünü sipariş verdim ürünün kutu içeriğinden pas pas takımı çıkmadı müşteri hizmetlerinden 4 aydır talebin açık yardımcı olan yok pişman oldum ürünü almaya
Değerli Kullanıcımız ; Kutu içeriğinde yedek olarak bulunmuyor. Yedek harici eksiklik var ise gerekli kontrollerin sağlanması adına sizden bilgileri almak isteriz. Bunun için forum mesajı gönderdik . Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

VE423110 75 Kat
Daha önce de başka bir marka kullanıyorduk. Umarım bu performans, uzun süreli olur. Harika iş çıkartıyor.
WL271721 76 Kat
2 ay önce aldik el ayak resmen.Ama maalesef suan çalışmıyor.Elektrik kesintisinin dolayı bir sey oldu istasyona elektrik gelmiyor,dolayısıyla suan temizlik yapamıyor 😮‍💨
Değerli Kullanıcımız ; Yaşanan durumdan ötürü üzgün olduğumuzu ifade etmek isteriz. Gereken onarımın yapılması adına teknik servisimize yönlendirme yapmanızı öneririz. Bunun için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

MM655431 77 Kat
#BenimDreameHikayem
#DreameL10SProUltraHeat

Merhaba robot süpürge arayşındayken bir çok marka içinde kararsız kaldım özellikleri ve görüntüsü hoşuma gidince Dreame tercih ettim ve benim Dreame ile ikinci bir hayata başlangıcım oldu Dreameden önce ve Dreameden sonra olmak üzere…
Şöyle ki Dreame kullanmadan önce evi her gün temizlemem gerekiyordu her gün ama her gün Paspas ve süpürme yapıyordum.Dreame ile tanıştıktan sonra her şey tamamen değişti emiş gücü ve paspaslaması o kadar iyi ki artık her gün temizlik yapmama gerek kalmıyor.Dreame ile tanıştıktan sonra onun kadar iyi evi süpürüp paspaslayamadığı anladım derinlemesine süpürmesiyle köşe bucak her yeri muhteşem bir şekilde temizliyor.Paspaslamaya gelirsek bunca yıldır yüzeyler hiç böyle parlamamıştı 1x paspaslamada bile pürüzsüz ve parlak yüzeyler elde ediyorum.Dreameden memnun kalınca tüm çevreme de önerdim ve onlarda alıp deneyimlediklerinde çok memnun kaldılar.hayatıma kolaylık ve daha hijyenik bir temizlik kattı keşke daha önce bu deneyimi yaşasaydım iyi ki Dreame…

Teşekkürler Dreame ❤️
7ACF1892-A10E-4EA8-A762-9BCE205CDBEC.jpeg
CO878310 78 Kat
Müthiş Güzel beni yormuyor kizim oldu temizliyor süper
KU756890 79 Kat
Robot süpürge  benim hayatıma bambaşka  güzellikler  kattı stresimi azalti  çocuklarımla  iletişimini artırdı harika bir şey yaptım kendim için kendiniz için bu güzelliği  yapın siz buna değersiniz

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön