Detaylı temizlik yapmıyor

201 Yorum

PG002246 70 Kat
Naapmam gerek
BO992477 71 Kat
Merhabalar iki hafta önce robot süpürgemizi aldık. İlk zamanları temizliği gayet iyi iken yaklaşık 4 gündür sürekli gönderdiğim yere gitmiyor sürekli şarjda olmasına rağmen şarj ediyor diyor temizlik yapmaya çalışırken paspas pedleri takılı değil deyip girmiyor sorun için aradım resetledim ve programı telefondan silip tekrar yükledim çalıştırdım şimdide haritalamayı yapmıyor çok üzgünüm bu kısa süre de bu denli program hatası vermesi çok can sıkıcı 🙁
GR802983 72 Kat
Haritalama yaparken bir odamı görmedi haritaya o odamı basıl eklerim tekrar mı haritalandırmam gerek en baştan
NX654862 73 Kat
Haziran ayında aldığım robotu silme işlemi gerçekleşmedi
Araya yaz tatili girdi robotu kullanmadım
Kullanmaya başlayınca süpürme işlemini yapıyor ama silme işlemini yapmıyor
CP630805 74 Kat
Halıları tam görmüyor neden ?
CP630805 75 Kat
Halıları tanımadığı için manuel olarak ekledik şimdide halılıarın bir mısmına mop atıyo
UX569765 76 Kat
Aynı durum bizdede var ne kılları alıyor ne düzgün süpürüyor.
IL707656 77 Kat
Merhaba bende yeni aldım haritalama yapıyorum ama her yeri süpürmüyor tekrar haritalandırdım yine aynı iade etmek istiyorum nasıl yapabilirim
GP321390 78 Kat
2 ay üründen memnundum sonra hic memnun kalmadim ,kaskoda yaptim serviste 15 gün kaldi sadece fırça değişti ama değişen hiçbir şey yok.
GP321390 79 Kat
Insan bu kadar mağdur edilmemeli, acil çözüm istiyoruz

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön