Oda karışması

129 Yorum

HI843532 68 Kat
İyi akşamlar
JY298784 69 Kat
Ben kamera var olarak biliyordum ama yok galiba yada ben yapamadım hayal kırıklığına uğradım 🥹🥹
Değerli Kullanıcımız; Her modelde kamera bulunmamaktadır. Cihaz ana ekranınızda ya da harita ekranınızda kamera işareti bulunuyorsa uzaktan izleme için ayarlamaları yapabilirsiniz. Daha fazla detay için ulaşınız. Teşekkürler.
ET091096 70 Kat
Benim cihazda aynı duvarı çok uzak mesafe geçiyor
Değerli Kullanıcımız; hatanızı tam olarak anlayamadık. Fakat eğer konumlandırma sorunu ise cihaz yeni ise cihaz ya da istasyon üzerindeki koruyucu ya da sünger var ise çıkarınız. Konumlandırma; '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
ZZ552850 71 Kat
Halıyı kaldırıyoruz sil sin diye silmiyor nasıl yapabiliriz
Değerli Kullanıcımız ; Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra  , halı ayarlarından ''Halı yoksay '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
sumeyya 72 Kat
Harita nasil ciziyor
Değerli Kullanıcımız; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Teşekkürler.
sumeyya 73 Kat
Ben kullamiyorum clk memnunum
SV495088 74 Kat
Bende de böyle sorunlar var
Değerli Kullanıcımız;Sorununuzu iletebilirseniz destek çözümler iletebiliriz. Teşekkürler.
Miami77 75 Kat
Yeniden hatiralandırma mı
BI586095 76 Kat
……………..
NQ659151 77 Kat
Dream x40 ultra yan lazerleri çalışmıyor ayarlarından mı acaba yardımcı ola bilir misiniz
Değerli Kullanıcımız; Aldığınız hatanın detaylarını iletebilirseniz yardımcı olmak isteriz. İsterseniz kısa bir video çekerek WhatsApp hattımızdan iletebilirsiniz. (0850 762 0100) Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön