🛒 Yedek Parça Satışı – Dreame Aksesuarları

179 Yorum

TS134655 70 Kat
Merhaba L10s pro ultra heat modeli filtre almam lazım nasıl temin edebilirim, yardımcı olur musunuz?
2025-10-14 22:35:26 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Yedek parçaların satışı web sitemizden yapılmaktadır. https://dreametech.com.tr/collections/accessories
Filtre için ; https://dreametech.com.tr/products/dreame-toz-kutusu-filtresi-2-adet linlklerine bakabilirsiniz. Her parçada uyumlu olduğu modeller bilgisi bulunmaktadır. Teşekkürler.

GL500002 71 Kat
Robotumun ön tekerleği kırıldı garantim devam ediyor ne yapmam gerekiyor
2025-10-17 16:15:57 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Cihazı servise gönderim yapılmalıdır. Gereken işlemler sağlanacaktır. Bunun için size forum mesajı ilettik lütfen kontrol ediniz. Ya da Müşteri Hizmetlerimize ulaşınız. Teşekkürler. ( 0850 762 01 00 Çağrı - Whatsapp )

PI866094 72 Kat
Robot süpürgem kirli su haznesi suyu emmiyor ne yapmalıyım
2025-10-24 22:35:25 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir.Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun.Yerine tam oturmazsa su akışı olmaz.Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir.Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.Su çıkış kanalı kurumuş olabilir.Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir.Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.Paspas pompası arızalı olabilir.Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir.Bu durumda teknik servis gereklidir.Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir. Gerekli kontrolleri yapmanıza rağmen düzelmeyen durum var ise cihazınızı servisin görmesi gerekmektedir. Bizlere tekrar ulaşabilirseniz servis bilgilerini iletebiliriz. Teşekkürler.

PA076383 73 Kat
Merhaba robotumdan temizlik esnasındayken motor kısmından ses gelmeye başladı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sebebi ne olabilir acaba dreams L10
2025-10-26 19:56:07 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Bu aşamada cihazı servisimizin görmesi daha yararlı olacaktır. Temizlik işlemlerinizde kaçan bir cisim bulunmuyorsa incelenmesi ve onarımı adına cihazı servise göndermelisiniz. Servis bilgileri için size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

DK995241 74 Kat
Kolay gelsin drema 10s pro ultra model için aksesuar almak istiyorum
2025-10-26 21:16:16 TR Çevir

Değerli Kullancımız ;Yedek parçalar web sitemiz üzerinden satılmaktadır.
https://dreametech.com.tr/pages/accessories bu link üzerinden modelinize ait yedek parça ve aksesuar temin edebilirsiniz. Stoklar bulunmuyorsa yakın zamanda güncellenecektir.Teşekkürler.

DK995241 75 Kat
10s pro yazan mi almm lazim
2025-10-26 21:16:53 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; L10s pro ayrı model L10s pro ultra ( heat ) ayrı modeldir. Her link içerisinde uyumlu olduğu model bilgisi yazmaktadır. İnceleme yaparak satın alım yapabilirsiniz. Teşekkürler.

BY060035 76 Kat
Robotun kamerasını nasıl aktif hale getirmeli yım
2025-10-27 21:21:44 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız;Kamera kullanımındaki aktivasyon kodu cihazın eşleştirilmesi adımında sizin tarafınızdan belirlenmektedir.Cihaza git ekranındaki kamera işaretinden ya da harita kısmında bulunan işaretten girerek işlemi başlatabilirsiniz. İlk kurulumda iki kere giriş yaparak onaylanmanız sağlanır. Sonraki her girişinizde bu şifre kullanılır. Bilinmeden giriş yapılamaz. Daha fazla detay öğrenmek isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

TG273720 77 Kat
Merhaba dreame d10s robotum silme yapmıyor su dolum aparatının tıkanmış olduğunu düşünerek yenisini alsım yine silmiyor su gelmiyor ne yapabilirim
2025-10-28 13:02:06 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Gerekli kısımların temizlik - kontrolüne ve gerekiyorsa resetleme işleminize rağmen düzelmeyen durumda ise cihazı servis birimine yönlendirme yapınız. Bunun için size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

HT456074 78 Kat
2. Telefona bağlayamadım nasıl bağlayabilirim
2025-10-31 12:29:08 TR Çevir

Değerli Kullanıcımız ; Diğer telefon kısmında internet bağlantısı açılarak yapılmalıdır. Kurulum aşamasında ; Ağ ayarlarını yaparken 2 tuşa basma işleminde sesli uyarı alarak adım adım ilerlenmelidir. Telefonunuzda konum ve bluetooth ayarlarınız açık olmalıdır.
İnternet bağlantınız yakın ve 2.4 Ghz olarak ayrılmış vaziyette olmalıdır. ( 2.4 Ghz ve5 Ghz bandında geliyorsa bağlantı olmayacaktır . )Cihaz kurulumu kısmında cihaz istasyon dışında olarak kurulum yapılmalıdır. Ağ bağlantısı adımında Dreame Vacuum gibi bir ağa bağlanmanızı isteyebilir. Bu aşamada atlanmamalıdır.Bu adımları kontrol ederek yeniden denemenizi rica ederiz. Olmayan bir işlem var ise yenide ulaşabilirsiniz. Teşekkürler.

TG425123 79 Kat
Merhaba Dreame L40 ULTRA CE modelinde deterjan dipsenserim yani 500 ml haznem gelmemiş temiz su tankına rasne sert yüzey temizleme sıvısı adlı üründen 1 yemek kaşığı temiz su tankına katmamın zararları var mıdır? Olası riskler nelerdir
Değerli Kullanıcımız ; L40 Ultra CE modeli kutu içeriğinde solüsyon haznesi bulunmaz.Fakat solüsyon haznesinin kullanımı için uyumludur. Dilerseniz ; Sadece Dreame solüsyonunu 4 lt temiz su tankına 20 ml koyarak kullanabilirsiniz.Farklı marka solüsyon kullanımı önermemekteyiz. Ya da servis biriminden talep açılarak hazne satın alabilirsiniz.Servis birimi size fiyat iletecektir.Bu durumda size müşteri hizmetlerimiz destek verecektir. Lütfen ulaşınız. Ya da özel mesaj ile bilgilerinizi iletiniz. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön