[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

199 Yorum

SS027910 70 Kat
Teşekkürler
tuni 71 Kat
Şimdilik yeni kurdum trendyolda yorumlara bakarak aldım umarım memnun olurum
LY025279 72 Kat
Bugün geldi kargom haritalandırma yaptım x40 ultra sağ öndeki küçük fırçası hangi yüzeylerde çalışıyor?  Otomatikmi? Manuel çalştırabiliyormuyuz? Test için parkenin supurgeligine yakın çay döktüm fakat çalıştırmadı o fırçayı sert zemin de bile. Nedendir?
Değerli Kullanıcımız ; X40 modelinde halı ayarları içerisinde harici ''yan fırça halıda döner '' olarak bir ayar bulunur. Tercihinize göre aç - kapa yapabilirsiniz. Haritalama yapmadan cihaz temizleme kısmına net bir şekilde uygulama üzerinden verilen talimatla başlamamaktadır. Ayrıca birebir sıvı çekimi yapmamaktadır. Paspaslama modu ile su ile temizleme yapar. Daha fazla bilgi için lütfen ulaşınız. Teşekkürler.

EX496955 73 Kat
Robotun fişini çekmiştim kendiliğinden çalışmış istasyonuna yanaşmayan jarzi bitmiş şimdi yerine gitmiyor ve şarj almıyor ne yapabilirim
Değerli Kullanıcımız ; Robot süpürgeler şarjı dolduğunda kendini beklemeye alırlar . Bu sebeple fişten çekim yapmanıza gerek yoktur . istasyonun fişini çektiğinizde robot evinde olmadığını düşünür ve evinde bekleme için arama yapar. Bu sebeple de o aşamada şarjını bitirmiştir.İstasyonu ve cihazı kapa aç yapınız. Prizin her iki ucundan çıkarıp tekrar takınız. İstasyonda düğme var ise açınız . Manuel koyduğunuzda şarj oluyor uyarısını alıp şarj dolmasını bekleyiniz. Devam eden bir süreçte lütfen bize yeniden ulaşınız. Teşekkürler.

OT366504 74 Kat
Teşekkürler gayet güzel bir bilgi
OQ964446 75 Kat
Anlaşamasakta iyi
YD564870 76 Kat
X50den çok memnunum
XP397210 77 Kat
Güzel  başarılı bir ürün
ZD694387 78 Kat
1hafta önce aldığım L10s pro modelinde kamera çalışmıyor.
Değerli Kullanıcımız ; L10s Pro' daki kamera modülü sadece engellerin tanımlanması içindir. Uzaktan izleme için özellikli değildir. Daha fazla bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.

PB235626 79 Kat
Çok iyi cok faydalı

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön