Detaylı temizlik yapmıyor

1140 Yorum

JW964706 780 Kat
Robotu alalı 2 ay oldu şu an çalışırken çok tiz bir ses çıkarıyor bazı yerleri atlayarak temizliyor ve kendi ekseninde çok uzun süre dönüyor ama en büyük sorun sesi, paspas yaparken seste sorun yok ama süpürge kısmında ses geliyor yardımcı olur muydunuz? Filtresi temizlendi yeni takıldı onun dışında robotun içinde su var gibi sesler geliyor sallayınca
ZY117719 781 Kat
Merhaba haritalandırmayı tam yapmıyor
Silip tekrar haritalandırma yapmama rağmen
Mutfakta bazı yerleri bazen temizleyip bazen temizlemiyor.Alan boş olduğu halde
DY747337 782 Kat
Cihazım şarz istasyonuna dönmüyorsürekli çevrim dışı
yok 783 Kat
Dram L40 s pro Rabot süpürge aldım pişmanım ilk iki hafta çok güzel temizliyordu köşe kenar her alana girip temizliyordu iki hafta sürdü sadece temizliği yaklaşık 3 ay oldu köşe kenar açık alanları süpürmeden silmeden bitiriyor temizlediği yerleride temiz almıyor haritayı siliyor tekrar haritalandirdigim  banyo koridor girişi tek bir alaanmış gibi harita çıkartıyor hiç olmayan odalar çıkartıyor yer silmesi hiç silinmemiş gibi tekrar baştan kurulumu yapmama rağmen aynı değişen bir şey yok
NY992781 784 Kat
Dream x40 kullanıcısıyım süpürme bölümündeki 3 tane olan döner çubuk çalışmıyor ne yapabilirim
BF311080 785 Kat
l40 kullanicisiyim ancak halıya gelince pedlerini kaldırmıyor ne yapmalıyım
AB172026 786 Kat
D10 S aldim aldigim dündendir memnun degilim. 160 m ev 4   saat sürüyor nerdeyse , temizlemiyor ve sürekli hata veriyor, garantiye gönderdim defalarca sirun yok dendi sobra ana kart değistirdik dediler Asla önermiyorum yardimci olmadilar
TH692880 787 Kat
Merhaba l40 ultra kullanıyorum yeni aldık 3 gün oldu, halılarımız ince olmasına rağmen süpürürken mop yüzünden halılar ıslanıyor havaya kaldırmıyor. Mopları kaldırması için hangi ayarı açmamız lazım ya da kaldırmıyorsa mopları yuvasında bırakıp halıları mopsuz süpüremez mi? Süpürme bittikten sonra tekrar mopları takıp sadece zemini silse halıdan kaçınarak? Çok uğraştırıcı. Bir de temizlik yaparken başka odadan aldığı pisliği diğer odaya saçıyor. Süpürürken de bazı noktaları atlıyor turbo modunda olmasına rağmen. Son olarak zemindeyken halıya yanaşıyor ama halıya çıkamıyor engel görmüş gibi geri dönüyor. Halının üstüne kendi elime çıkartmazsam süpürmüyor. Tekrar edeyim halılarımız oldukça ince.
DF063142 788 Kat
Dream güzel bir ürün yapmış
Sevil 789 Kat
Ben her gün çalıştırıyorum

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön