[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1331 Yorum

AQ829489 776 Kat
👍güzel uygulama
PR910228 777 Kat
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
XX423545 778 Kat
L40 ultra hayatımın en doğru tercihi oldu
AQ829489 779 Kat
Mobilyalarımın altına girmesi için ayak yükseltici almam lazım
Cennet 780 Kat
Ben yeni aldım inşallah girer altlara sorun yaşamam
AR544648 781 Kat
robotum mobilya altına giriyor  çok başarılı
RX277095 782 Kat
Halıyı süpürürken paspas pedleri haya kalkmıyor ve dönmeye devam edyor
Değerli Kullanıcımız, Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır.Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise değecektir. Halıya çıktığında paspaslar dönüyor durumda ise halı algılaması olmamış olabilir. Bu durumda harita yenileme yapılabilir. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca,Temizleme modunuz '' Süpür Paspasla '' ya da '' Süpürdükten sonra paspasla '' seçildikten sonra, halı ayarlarından ''süpür işaretlemesi yapıp - paspas kaldırma  '' olarak işaretleyip paspaslama yaptırabilirsiniz. Daha fazla detay için bize ulaşınız. Teşekkürler.
GH370567 783 Kat
Uygulamada mop değiştirme süresi gibi bir uyarıda olsa keşke
OL488963 784 Kat
Vallahi ben sorun yasihorum
AB495964 785 Kat
Aydınlatma harika

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön