Detaylı temizlik yapmıyor

943 Yorum

TA752573 770 Kat
👍🏻jsbdjsbs
Ürünüm silme yapmıyor . Silme işlemini seçiyorum aslında işlemi yapıyor ama paspaslara su gelmiyor su deposundaki su eksilmiyo ne yapmam gerekiyor
TE636199 772 Kat
Silerken halılarımi simsiyah yapıyor batırıyor halilari.oneriniz varmi
Dreame L10S pro gen2 model ürününün silme modunda iken silme yapmıyor nemlilik ayarı en yüksekte paspaslari nemli şekilde de denedim kuru sekilde de denemedim su depusundan paspaslara su gelmiyor ne yapmam lazim
EN477743 774 Kat
Bir odamda halıyı algılamıyor. Manuel olarak eklemeye çalıştığımda kaydetmiyor. Ne yapabilirim
AY684625 775 Kat
Dreame D10 plus var bizde. artık toz haznesini  torbaya genellikle çekmiyor, nerdeyse her süpürdükten sonra boşaltmak zorunda kalıyoruz
Salih 776 Kat
Ilk gorev derin supurme ikinci gorev paspas. Ama paspas sirasjnda halilarimida paspasliyor
JZ119368 777 Kat
LÜTFEN ARTIK 2 aydır stoklarınız günceliceksiniz yeni ürün alıyorum yedek aksesuarları yok
CC633912 778 Kat
Merhaba daha bugün aldım fakat istasyona giremiyor deniyor sonra şarja için istasyona bırakın diyor ne yapmam lazım
IO534974 779 Kat
Uzun zamandır kullanmıyordum evin interneti değişti tanımladım ama şarj olmuyor şimdide doluyor diyor ışığı kapanıp çevrimdışı oluyor

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön