Detaylı temizlik yapmıyor

943 Yorum

Görkem Berk 740 Kat
Güncelleme vermiyorlar
Kezban 741 Kat
Masa altım bu şekil iki hali ortası laminant iki sefer haritalandırdım bu kısma yalan yanlış giriyo ve süpürüp silmiyor cihazım
image.jpg
Kezban 742 Kat
Sesli komut sistemini açamadım nasıl yapacağım yardımcı olurmusunuz
QW106809 743 Kat
Merhaba ürünü (L40 s ultra pro) Alalı henüz bir gün oldu ilk haritalama yapmak istedim ama her defasında lazer sensörü tıkalı deyip kendi etrafında dönüp bi yerlere çarptı ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
SG517413 744 Kat
Toz torbasını değiştirdim hala takılı değil diyor .neden
AO036190 745 Kat
L40 ultra ce Robot süpürge yş dün aldım ancak paspaslama yapmıyor  su tankından su alamıyor istasyona kendi çıkamıyor ne yapmam gerek
MV071154 746 Kat
İlk başlarda çok güzel süpürüyor ve siliyordu şimdi temiz süpürmüyorda gerekli cihaz temizliği bakımını yapmama rağmen ve artık kullanmak daha çok eziyet olmaya başladı.
GS305856 747 Kat
Yan fırça hatası verip duruyor daha ilk defa çalıştırdım sıkışan takılan bişeyde yok.
BZ470207 748 Kat
Robot süpürme işlemini yaparken çok ses çıkıyor ve çok rahatsızlık verici bu lütfen bı güncelleme yapın bu ses için
SV620196 749 Kat
Merhaba benim robotum istasyonunu bulamıyor silip tekrar haritalandırdım ama yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön