Detaylı temizlik yapmıyor

1279 Yorum

GS305856 740 Kat
Yan fırça hatası verip duruyor daha ilk defa çalıştırdım sıkışan takılan bişeyde yok.
BZ470207 741 Kat
Robot süpürme işlemini yaparken çok ses çıkıyor ve çok rahatsızlık verici bu lütfen bı güncelleme yapın bu ses için
SV620196 742 Kat
Merhaba benim robotum istasyonunu bulamıyor silip tekrar haritalandırdım ama yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum
IJ243005 743 Kat
2 ay önce aldım temizlik yaparken içindeki pislikleri geri bırakıyor neden olabilir
LA900340 744 Kat
L10spro mutfak dolap kenarlarını almıyor neden
JB866260 745 Kat
Merhaba , yeni aldım kurulum yaptım sadece 1 oda ama sarj istasyonuna dönmüyor. temizlik yapmıyor  kendi etrafında dönüyor şarj istasyonundan çıktıktan sonra da tekrar girmiyor uygulamada yaptığı işlem şarj olmak için yerine geçmeye calısıyor ama standa geçemiyor. Derken gerçekte odanın içinde kendi etrafında dönüyor
Ne yapmam gerek daha kullanamadım bile.
PY548596 746 Kat
Filtre temizliği önemli yoksa iyi çekmiyor
DH888536 747 Kat
1 ay olmadı alalı ama hiç güzel süpürmüyor
Burak06 748 Kat
Merhaba cıhazı alalı 3 ay oldu korıdorda ıstasyon cok guzel calısıyordu 3 aydır 2 haftadır telefondan bakıyorum sureklı jarjı bıtıyor calısmadıgı halde sadece pazardan pazar calıstrıyorum ve bır kac gundur calıstırdıgım zaman dns dıye uyarı gelıyor oldugu yerde kalıyor jarj ıstasyonuna goturun dıyor oldugu yerde kalıyor daha sonra programdan ana ıstosyona don dıyorum baya donuyor saga sola godıyor 15 dakkayda zor gıdıyor ana ıstasyona ne yapmam gerekıyor
Bu uyarıyı verıyor sureklı
Modelı bu
SY280713 749 Kat
İlk aldığım 1 ay çok iyiydi herşey.
Artık haritalandırması çok kötü, asla köşe temizliği yapmıyor. Bir odayı temizle komutu verdiğimde yine de tüm evi süpürmeden öylesine başı boş geziyor.
Performansından memnun değilim bu kadar para vereceğime rakip markanın ilk çıkan modelini alsaydım keşke. Pişmanım maalesef.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön