[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1080 Yorum

LT454403 740 Kat
Bilgi için teşekkür ederiz
ON494517 741 Kat
🤲🏻🤍
BG867292 742 Kat
Benimde giremiyor çok üzücü
QL694736 743 Kat
Dreme bot l10s progen 2  model robot süpürge kullanıyorum 5 aydır çok memnunum fakat 1 aydır şarjdayken saat 3 ve 4 arası 2 kere alarm sesi gibi bir ses veriyor neden oluyor acaba daha önce yqpmıyordu
Değerli Kullanıcımız;
Tarif ettiğiniz ses, su pompasının hızlı darbe etkisinden kaynaklanmaktadır ve kullanımınızı etkilemeyecektir. Size daha istikrarlı ve verimli bir temizlik deneyimi sağlamak için Ar-Ge ekibimiz yakın zamanda bu model için yeni bir sistem ürün yazılımı yükseltmesi yayınladı.
Bu yükseltme, su sisteminin temel kontrol mantığının derinlemesine optimizasyonuna odaklanmaktadır:
Kendi Kendini Engelleyen Teknoloji (Aralıklı Su Pompası Etkisi):  Yeni ürün yazılımı, akıllı bir darbe kontrol algoritması sunar. Su temizleme veya kendi kendini temizleme sırasında, sistem "aralıklı yüksek frekanslı etkiler" gerçekleştirmek için su pompasını kontrol eder. Bu, su pompasının temizliğini ve sağlığını korur.
Görev bittikten 4 saat sonra:  Durduktan sonra borularda kireç veya bakteri birikmesini önlemek için, yeni ürün yazılımı, her temizlik görevi bittikten 4 saat sonra otomatik olarak ek bir "aralıklı yüksek frekanslı darbe" tetikleyecek ve su sisteminin sağlığını derinden korumak için anlık nabız suyu akışı kullanacaktır. tekrar.
Anahtar Ağrı Noktalarının Adreslenmesi:  Bu fiziksel darbe kuvveti, zaman içinde su sistemi içinde birikmiş olabilecek küçük parçacıkları veya boru tıkanıklıklarını aktif olarak parçalamak ve dışarı atmak için anlık su basıncını kullanır ve bu da pompa tıkanıklığı ve su arızası riskini önemli ölçüde azaltır.
Önerilen Eylem:  Cihazınızı en son ürün yazılımı sürümüne yükseltmenizi öneririz. Lütfen yükseltme sırasında cihazınızı şarj etmeye ve Wi-Fi 'ye bağlı tutmaya devam edin ve uygulamadaki güncellemeyi kontrol edip onaylayın.
Teknolojinin proaktif olarak hayatınıza hizmet etmesine izin verin. Devam eden desteğiniz için teşekkürler.
RE972187 744 Kat
Koltuk altına giremiyordu 12cm ayak alıp değiştirdim şimdi heryere girebiliyor tavsiye ederim
RE972187 745 Kat
Koltuk altına giremiyordu 12cm ayak sipariş ettim ve şimdi heryere giriyor tavsiye ederim
sel0013 746 Kat
Faydalı bilgi
Hülya kamçı 747 Kat
Çok iyi. Harika
UB265859 748 Kat
Dreame x60 ultra da istasyon temizliğinde robotun yuvadan ayrılması gerekmiyor mu? Kaç defa denedim çıkmıyor.sadece su alıyor 1 dk sonra paspas kurtuluyor diyor, robotu el ile cikaroyorum taban hazneden su birikintisi duruyor.Bana ilk ürün ayıplı diye 2.urunu gönderdiler bundada sorunlar var. Komidin birinin altına giriyor birine girmiyor. Biraz daha takip edip duruma göre iade etmek zorunda kalacağım.
UB265859 749 Kat
Dreame x60 ultra girmediği alçak alanlar oluyor rahat görebileceği hâlde

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön