[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1080 Yorum

AP783120 730 Kat
Programdan ayar yapman lazım ldm ayarı
HF777658 731 Kat
Üründen çok memnunum teşekkür ederim
FG202149 732 Kat
İdekor ürünleri ile bazave çekyatlarınızı istediğiniz ölçüde yükselebilirsiniz.
1001039907.jpg
FR589615 733 Kat
Bilgilendirme için teşekkürler
Cicikıss 734 Kat
Faydalı bilgiler
VT917777 735 Kat
Benim de yatak altı a girmiyor ve sürekli lavaboda su hatası veriyor
Değerli Kullanıcımız ;
Yıkama tablasında su birikmesinin bazı nedenleri ve çözümleri aşağıda belirtildiği gibidir.Gerekli kontrolleri yapmanızı rica ederiz.
Su haznesi doğru yerleştirilmemiş ve kapakları tam kapatılmamış olabilir.Su tankının düzgün bir şekilde takıldığından ve kapağın tam kapandığından emin olun.Yerine tam oturmazsa su akışı olmaz.
Su filtresi veya valfi tıkalı olabilir.Su haznesinin alt kısmında yer alan filtre veya su çıkış valfi kireç, kir veya kalıntılarla tıkanmış olabilir.Ilık suyla nazikçe temizleyin, gerekiyorsa iğne veya kürdanla dikkatlice açın.
Su çıkış kanalı kurumuş olabilir.Süpürge uzun süre kullanılmadıysa su çıkış yolları kuruyarak tıkanabilir.Su tankına biraz sıcak (kaynar değil) su koyup bir süre bekletin, ardından hafifçe sallayıp tekrar deneyin.
Paspas pompası arızalı olabilir.Motor suyu çekmek için çalışan küçük bir pompa ile çalışır. Eğer ses gelmiyor veya hiç su akmıyorsa pompa bozulmuş olabilir.Bu durumda teknik servis gereklidir.
Teknik servise gönderim yapmadan önce son adım olarak resetleme ve yeniden kurulum ile son deneme yapmanızı öneririz. Kimi zaman komut hatasından kaynaklı da olabilmektedir.Teşekkürler.
sel0013 736 Kat
Faydalı bilgi 👍
SC459318 737 Kat
Ya benim süpürgede yan fırça sarılı hatası diyor ama yan fırça hiç sarılı değil temizledim yıkadım hiçbir türlü saç yok ama hep aynı hatayı veriyor ne yapmam lazım
Değerli Kullanıcımız ;
Bu arızaya dair sorun giderme adımları aşağıdaki gibidir.
Yan fırçayı çıkarıp temizle yapınız, fırça ve dişli temizliğini yapınız.
Robotu yeniden başlatıp aksesuar kullanımından yan fırça sıfırlaması yapınız.

Tüm işlemler sonrası sorun devam ederse, servise yollamadan önce fabrika ayarlarına geri döndürme ve yeniden kurulum denemesi yapınız.

Öncelikli olarak ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken sağ üst kısımda bulunan üç noktadan Cihaz Silme işlemini yapınız. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi yapılması gerekir.Lütfen makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir.Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir. '' Bağlanmak'' ya da '' Ekle '' ile kurulumu başlatabilirsiniz.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)Teşekkürler.
SR457004 738 Kat
L20 ultra model yükseltirsem bakarız
MC769713 739 Kat
Teşekkürler

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön