Dreame Topluluğumuzun Parçası Olun: Tutkunuzu Gerçek Ödüllere Dönüştürün!

257 Yorum

makametgiller 60 Kat
Cihazın tam modeli nerede yazıyor aksesuar alacağım ama hangş model e göre bşlen söylesin
Değerli Kullanıcımız ; Model bilgisi , uygulamada adını değiştirmediyseniz ana ekranda yazar. Ya da modele göre değişmekle beraber uygulama içinde yardım kısmında kılavuzun bulunduğu yerde yazmaktadır. Bu kısımlara rağmen bulamadığınız durumda ise bize ulaşınız. Teşekkürler.
A. Körpe 61 Kat
Akşam cihazın filini çekmek zorunda kalıyorum boşta iken çıkardığı dınlama sesi uyku sessizliğinde bayaa rahatsız edici .
Akşam fişi çekip bıraktığımdada sarj fullken %50 sevşyesine inmektedir
Değerli Kullanıcımız ;Akıllı Süpürgeler, Lityum-iyon (Li-ion) pil ile çalışır, bu pillerin en önemli özelliği şarjı dolduğunda şarj etmeyi kesmesidir. Bu nedenle süpürgenizin şarj ünitesinde sürekli şarjda kalması herhangi bir sorun teşkil etmez.Herhangi bir çalışma olmadan şarjının bitmesi de normal bir durumdur. Sürekli uzaktan çalıştırmaya hazır halde beklediklerinden kullanım olmasada azalma yaşayacaktır.Elektronik cihazlar gibi kullanım olmasa da pil oranında azalma olması normaldir.İşlem yapar durumda iken ses gelmektedir. Onun dışında kendini beklemeye alır. Var olan bir işlem var mı kontrol ediniz. Yoksa daha detaylı bilgi almak için lütfen bize ulaşınız. Teşekkürler.
A. Körpe 62 Kat
Bölgesel temizlik testi başarılı geçti. Seçtiğim bölgeye dşrek gidip önce süpğrdü sonra paspasladı perfect
ZR998067 63 Kat
L40 ultra başarılı
LW789208 64 Kat
Mükemmel gerçekten 😊😊
LW789208 65 Kat
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
LW789208 66 Kat
🌺🌺🌺
FD870557 67 Kat
D10 Plus Gen 2 kullanıcı olarak yazıyorum. Robot süpürgeleri her zaman bir önyargı vardır ama kullandıktan sonra ne kadar kullanışlı olduğu ne kadar faydalı olduğu ne kadar ihtiyaç olduğu ortaya çıkıyor yani inanılmaz bir destekçiimiz ev içerisinde çok yardımcımız gibi çok teşekkür ediyorum gerçekten ciddi anlamda temizlik yapıyor teşekkürler Dreame Türkiye ailesi
YH796882 68 Kat
İyi ki bu robotu almışım çok beğendim X50
JO893285 69 Kat
DreameL10S pro kullanıyorum aldığımdan beri paspas yaparken paspas modlari ıslak silmiyorum iki kere garantiye gönderdim seni geldi ne yapabilirim
Değerli Kullanıcımız ; gerekli kontrolleri yapabilmek ve destek olabilmek adına size forum mesajı ilettik. Lütfen kontrol ediniz. Teşekkürler.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön