🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

309 Yorum

XV974202 60 Kat
#BENİMDREAME HİKAYEMDreame l10s plus robot süpürge mi aldıktan sonra inanılmaz rahatladım. Sanki temizliğimi yapan evde bir yardımcım var. Hem siliyor süpürüyor kendi kendini temizliyor. Bana sadece çocuklarımla ilgilenmek kalıyor. Gerisi dreamede🥰
YO127250 61 Kat
Neden daha önceden almadım diye kendime kızıyorum teşekkürler dreame
RR383722 62 Kat
Genel olarak memnunuz fakat bir kaç defa istasyonu bulamadı kendi etrafında döndü  sonra reset atmak zorunda kaldım yeniden kurmak zorunda kaldık tekrar yaparsa iade edeceğim
image7293068053474333848.jpg
EW574347 63 Kat
Bir şey söylememe gerek yok. We are clean✨
GK984821 64 Kat
Merhaba

Ürün bizim evin çocuğu gibi oldu
Herkes ona farklı bir isim verdi
Eşim Şukufe aynı cihazdan anemde de var onlarda ismi Şaziye Diyor ama sonsuz bende uygulamada tospik olarak kayıtlı😉
Tospik evimize gelmeden önce ev süpürmediğim için sürekli sorgulanıyordum.
Süpürmeme nedenim toza alerjimin olmasıydı.
Artık Tospikle ortaklaşa evin süpürür paspaslıyoruz.
Evimizin en çalışkan ve hijyenik paşası
Evin baş köşesinde yerini almış durumda🙃
image5526166945071217220.jpg
JO750310 65 Kat
#BenimDreameHikayem
Alalı çok uzun zaman olmadı ama çok memnunum. Aldığımdan beri rahatladım, evden çıktıktan sonra çalıştırıyorum eve geldiğimde evi tertemiz buluyorum harika birşey❤️❤️
JT994011 66 Kat
#BenimDreameHikayem
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki keşke daha önceden alsaydım diyorum🥹 benim sekiz yaşında lösemi hastası bir kızım var sürekli hastaneye gidip gelmek çok yorucu oluyor ve temizliğe ayıracak vakit bile bulamıyorum şimdi hayatımı o kadar çok kolaylaştırdı ki bu ürün hiç uğraşmadan her yeri silip süpürüyor bana neredeyse hiçbir şey kalmıyor o kadar mutluyum ki anlatamam bir köşeye oturup kahve içmeyi geçtim dakikalarca oturup derin bir nefes aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum bu zorlu süreçlerde böyle kolaylıklar tanıdığınız için çok minnettarım iyi ki varsın dreame❤️
LL096932 67 Kat
Buzamana kadar kendime kendim için aldığım en güzel hediye 3 tane çocuğum var iki kızım var o saçlar supurmekten mahvolmustum ayrıca evimin yanında inşaat var sürekli toz almam gerekiyor bu konuda inanılmaz derecede yardımcım oldu kendileri teşekkürler dreame iyiki varsın
RB433351 68 Kat
#BenimDreameHikayem Hafta sonları temizlik günümüzdü. Anneler gününde oğlum ile aldığım X50 ile temizlik günümüz artık eğlence gününe evrildi. Dreame bizim için tüm temizliği yapıyor Eski süpürgemizi artık kullanmıyoruz. Teşekkürler Dream müthiş bir ürün çıkarttığınız için
JM779002 69 Kat
Merhaba Dreame robot süpürge hayatıma gireli daha bir hafta oldu. Böyle memnuniyet olamaz . Hele ki bir de evcil dostunuz varsa, kılı tüyü hiç bitmez . Ama şimdi her yer pırıl pırıl ve tertemiz . En güzeli de siz yapmıyorsunuz , sizin yerinize yapan bir var . Büyük bir konfor ve rahatlık sağladı hayatımda . Süpürme , silme hepsi muhteşem. Kendi temizliğini de kendi yapıyor , daha ne olsun . Siz kahvenizi için , o gerisini halletsin 😊 iyi ki Dream var , iyi ki tercihimiz o olmuş !

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön