Doğru Bakım=Uzun Ömür

153 Yorum

OC466827 60 Kat
Halı üzerinde silme mopunu kaldırmıyor ayrıca özel oda seçmene rağmen tüm temizlik yapıyor resetlemem mi gerekiyor ne yapmalıyım
Değerli Kullanıcımız;Paspas kaldırma modele göre değişmekle beraber 7 mm ve 10.5 mm kadardır. Bir ayarı bulunmaz. Halı algılaması olduğunda paspaslarını kaldırma yapar. Fakat kalın bir halı ise değecektir. Halıya çıktığında paspaslar dönüyor durumda ise halı algılaması olmamıştır.Harita yenileme yapılabilir.Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
DK803457 61 Kat
Merhaba evi taratmayı beceremiyorum hep aynı yerlerde geziyor nasıl yapabilirim
Değerli Kullanıcımız ; Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu  film , sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama , konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. Haritalama  '' Özelleştir '' ayarında  '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Daha fazla detay için Müşteri Hizmetlerimize ya da Forum Mesajından bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.
RV481938 62 Kat
Sürekli temizliyorum o evi temizliyor ben robotu 😂
katya 63 Kat
Bende yapiyorum insallah bise olmaz ya supurgeme
XR545329 64 Kat
Merhaba robot süpürgem L40 ultra sürekli anafırça hatası veriyor çıkarıp temizleyip tekrar taktık yine aynı hatayı veriyor ne yapabilirim 😔
Değerli Kullanıcımız ;Ana fırça için yönünün düzgün takılması önemlidir. İki taraf birbirine benzerlikte olduğu için yön olarak yanlış takılmış olabilir. Yön değiştirme yaparak denemenizi rica ederiz. Ana fırça kapağının düzgün takıldığından da emin olunuz.Bu işlemler düzgün ama yinede hata devam ediyorsa , resetleme ve yeniden kurulum yapılması yararlı olacaktır.Resetleme adımları için ; Öncelikli olarak ; Dreamehome uygulamasından '' Cihaza Git '' ekranındayken sağ üst kısımda bulunan üç noktadan Cihaz Silme işlemini yapınız. Eş zamanlı olarak resetleme işlemi yapılması gerekir.Lütfen makine kapağını açın, Wifi bağlantı göstergesinin yanında resetleme düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye iğne yardımı ile basılı tutun ve sesli uyarı olarak "fabrika ayarlarını geri yüklemeye başla" ifadesini duyana kadar bekleyin. Robot fabrika durumuna geri yüklenecektir.
*Not: Robot sıfırlandığında temizlik verileri silinecek ve temizlik ayarları fabrika ayarlarına geri yüklenecektir. (Kaydedilen haritalar silinecek ve geri getirilemeyecektir.)
Sonraki adımlar İlk kurulum ile aynı şekildedir.Bu adımlar yeterli olmadı ise bize ulaşınız.Teşekkürler.
WT189384 65 Kat
X40 ultra ae aldım bende. Şimdilik çok memnunuz. Bakalım ilerleyen zamanlarda aynı performans devam edeceklmi
SW526031 66 Kat
Faydalı bir paylaşım teşekkürler
KY747151 67 Kat
2 senedir kullanıyorum. Gayet başarılı bir marka. Hafta bir temizlik şart. Daha erkende yapılabilir.
IB525284 68 Kat
Merhaba. X40 ultra kullanıyorum. Aksesuar kullanımında detarjan görünmüyor? Yardımcı olursanız sevinirim
Değerli Kullanıcımız;Aksesuar kullanımında solüsyon gözükmemektedir. Teşekkürler.
QO797646 69 Kat
Dostum bunlar zaten herkesin bildiği bir konu cihazın asıl toz temizliği içi açılıp yapılır cihazın içi toz olmuyor mu zannediyorsun? Ben de kayda değer bir şey yazdın zannettim.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön