[X40 Ultra] Ürün ve marka pişmanlığı

121 Yorum

PM345626 60 Kat
L20 kullanıyorum bir yıldır ama arıza verince servise gitti tekrar geldiğinde ise tam anlamıyla servis bozup göndermiş yetkili servis konusunda çok yetersiz kaliteli ürün diye aldık ama maalesef ürün kaliteli ama yeterli servis yok muhatap yok
Değerli Kullanıcımız,Sorgulama yapabilmek ve destek sunabilmek için bilgileriniz gereklidir.Forum özel mesajı ile ulaşmanızı rica ederiz.Teşekkürler.
DR110225 61 Kat
X50 pro ultra var evcil hayvan modunu nerden aciyorum
Değerli Kullanıcımız, Uygulama içerisinde akıllı engelden kaçınma ayarında '' evcil hayvan bakımı '' ayarını açabilir ve ayar içerisinden kontrol edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
DJ730901 62 Kat
Merhaba arkadaşlar halı olan yerler de genel temizlik yaparken halıları kaldırıp paspas yap diyorum hala halı var gibi orada paspas karını kaldırıyor
Değerli Kullanıcımız, Temizleme modunuzdan süpür ve paspasla ya da süpürdükten sonra paspasla seçili olup ve halı ayarlarından '' halı yoksay '' seçilmesi ile o alanı da paspaslama yapacaktır. Seçim yapıp işlemde kontrol ediniz. Teşekkürler.
GAMZE 63 Kat
Bende de L40 ultra var yeni aldım daha şimdilik memnunum ama inşallah böyle sorunlar yaşamam
SO431510 64 Kat
Yaklasık 1.5 aydır kullanıyorum. Herxamanki kulla dığım modda caşırken sesi aşırı cıkuyor. Ilk zamanlar bukadar değildi
AO512455 65 Kat
Kurulum ve bilgilendirme için teknik servis elemanından diğer beyaz eşyalar gibi birebir yardım almak isterdim.Uzaktan online yardım ile kurulum çok yetersiz oluyor.Bence kullanım hatalarından kaynaklı memnuniyetsizlikler mevcut.Cihazı alalı 3 ay oldu Şahsım adına deneme yanılmalar yaparken ultra XL 40 robot süpürgem evimden  çok kendini temizledi
SD243959 66 Kat
Robotumun tekerine bir kolye sıkışmıştı kurtardım fakat sıkışmış yada tekerlekler yabancı nesneler tarafından bloke edilmiş uyarısı veriyor istasyonunu  bulamıyor manuel koyduğumda temizlik yaptırmak istiyorum istasyon çevresinde dönüyor ve uyarı veriyor  
1234567

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön