[X50 Ultra(Complete)] Dünya’nın İlk Geri Çekilebilir Bacaklara Sahip Robot Süpürgesi Şimdi !

125 Yorum

WT189384 60 Kat
Lgkfkfjnfbbf kdjdhbdbdbddj hdjdjjddskvhhh
FA051308 61 Kat
Ah be ben aldıktan sonra çıktı saçların takılmaması önemli
UK340613 62 Kat
Ürünü yeni aldım ön sensör üzerinde kamerada koruyucu var çıkarmak gerekiyor mu
Değerli Kullancımız, cihaz üzerindeki koruyucu film ve sünger vb materyaller çıkarılmalıdır. Haritalamada da konum bulma durumlarını etkiler. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
WT189384 63 Kat
Jsjsjjshsjsj ksiishsgsgshsj
Gamze YAKICI 64 Kat
DreamX50 aldım hiç memnun değilim parasını hiç hakketmiyor haritalama süpürme paspalama hiçbirini güzel yapmıyor bazı alanları süpürüp silmeden geçiyor ve saatlerce aynı odada  dönüp duruyor  şarjıda çabuk bitiyor  kısacası hiç memnun değilim bu kadar parayı hak etmiyor
Değerli Kullanıcımız, Cihaz yeni ise üzerinde koruyucu film, sünger vb materyallerin olup olmadığını kontrol ediniz. Bu materyaller haritalama, konum bulma vb durumlara etken olmaktadır. Harita düzgün ayarlar ile başlatılmadıysa harita oluşturma başarısız olmuş olabilir. Yenileme yapmanızı öneririz. Yazılım güncellemelerini almayı unutmayınız. İstasyonun konumlandırılma alanı; halı önü veya üzeri,  ayna, büyük cam vb alanların yanında olmaması ve açık bir alana kurulması önemlidir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Rotada ayna, büyük cam, metal alan var ise ya da halınız kalın, işlemeli veya koyu renk gibi ise bu aşamada '' Akıllı engelden kaçınma '' ayarı kapatarak deneme yapmanızı öneririz.
Devam eden bir arıza durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Teşekkürler.
SX286373 65 Kat
Ev haritalandırmada eşyalar sadece dik ve yan mı konulabiliyor? Farklı açıda nasıl düzenleyebiliriz?
Değerli Kullanıcımız, şu an için sadece uygulama içinde belirtilen gibi bulunmaktadır. Ar - Ge birimine talebiniz iletilmiştir. Fikirleriniz bizim için önemlidir. Teşekkürler.
EV452739 66 Kat
Bu gün kullanmaya başladım biraz uzun sürdü bugünki temizlik daha evi tanıyor sanırım  birkaç temizlikte hızlanır inşlh
Değerli Kullanıcımız, Genel bir ev durumunda 120 - 170 dk çalışması normal kabul edilir. Rota boyunca engel ve halı durumu var ise bunlar temizlik işlemini uzatabilir. Sensörler kirli olabilir. Temizleme modu maksimum ayarda ise yüksek temizlik için uzun sürebilir. Ekstra bir işlem verildi ise ( Örneğin, süpürdükten sonra paspasla ve paspas yıkama sıklığı da yüksek seviyede ise ) ya da döngü ayarlaması var ise de uzun süren temizlik yapılabilir. Bu işlemler olmamasına rağmen uzun sürüyorsa harita hatalı çıkarılmış olabilir. Bu aşamada harita yenileme yapılması yararlı olacaktır.Var olan haritanızı silip yeniden harita yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi, gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir.Daha fazla detay isterseniz bize yeniden ulaşınız. Teşekkürler.
HN029780 67 Kat
Güncellemeyi nasıl yapabilirim
Değerli Kullanıcımız, Güncelleme yazılım güncellemesi ise harita ekranı açık iken yukarıda 3 noktadan yazılım güncellemesi ayarından açık olup olmadığını kontrol ediniz. Daha fazla bilgi için ulaşınız. Teşekkürler.
MERVE 68 Kat
Ben kendi ropotumden memnunum
FA051308 69 Kat
Harika bayıldım

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön