[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

199 Yorum

QZ955124 60 Kat
Yatagın altına girecek boşlugu olmasına rağmen bir yerde çıkıntı var diye girmiyor
Değerli Kullanıcımız ; X50 haricinde diğer tüm modellerimiz için mobilya altına girebilmesini sağlayan yükseklik ortalama 12 cm ve üzeri olmalıdır. Bu aşamada çıkıntı görebileceği bir alan var ise engel algılaması çalışarak kendini korur. Teşekkürler.

MX266986 61 Kat
Gayet güzel süpürüyor ve paspaslama yapıyor
UX106724 62 Kat
Faydalı bilgi
Triendly 63 Kat
Herkeze temiz misgibi günler
ZI468872 64 Kat
2ay oldu alalı ben çok memnunum iyiki dreame Forum ❤️
UU953040 65 Kat
Ls10 pro baza altına giremiyor
Değerli Kullanıcımız ; X50 haricinde diğer tüm modellerimiz için mobilya altına girebilmesini sağlayan yükseklik ortalama 12 cm ve üzeri olmalıdır.Teşekkürler.

KT293645 66 Kat
L10 ITRA İLK GELDİĞİNDE EŞİKLERİ HALILARI TANIYOR ÜZERİNDEN GEÇİYORDU ŞİMDİ ENGEL GÖRÜP GİTMİYOR
Değerli Kullanıcımız ; Haritanızda sapma olmuş olabilir. Bu aşamada yenileme yapmanızı öneririz. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Devam eden bir durum olursa bize yeniden ulaşabilirsiniz.Daha fazla detay için Müşteri Hizmetlerimize ya da Forum Mesajından bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.

başkan 67 Kat
💪🏻💪🏻
Fibby robot 68 Kat
Ben yeni ayaklar aldım yatak için.
1000103453.jpg
WX319457 69 Kat
Merhaba haritalama işlemini yapamadim
Değerli Kullanıcımız ; Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile ; cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık , kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Teşekkürler.

© 2025 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön