🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

890 Yorum

FA588779 667 Kat
Dreame çok güzel,iyi ki almışım. Adını da döne koyduk, döne döne temizliyor. Daha ne olsun. Teşekkürler.
XO973593 668 Kat
Filtreyi yikaya biliyor muyuz fırçası çıktı geri takılmıyor nasıl yapmam gerekiyor
Değerli Kullanıcımız, Filtre ve diğer bazı yedek parçalar yıkanıp kullanılabilir.Cihazda en iyi performans adına tüm kullanım aksesuarları rutin bakım ile korunmalıdır. Her parça ve diğer durumlar için rutin bakım süreleri ve yolları kılavuz içerisinde bulunmaktadır.Fakat bu süre kullanım durumunuza göre değişmektedir. Cihaz performansı açısından gerekli rutin bakım - temizlik ve gerekirse yedek parça değişimi ile kullanım yapılması cihazın kullanımı açısından önemlidir. Yedek parçaları rutin bakımdan sonra aksesuar kullanımından sıfırlama yapabilirsiniz. Fakat kullanımdan dolayı işlevini yitirdiyse yenileme işlemi yapılmalıdır.Teşekkürler.
Rutin bakım için kullanım kılavuzunu ve örnek olabilecek bir model ile bakım videosunu  inceleyebilirsiniz.
https://tr.forum.dreametech.com/forum.php?mod=viewthread&fid=23&tid=226&extra=page%3D1
https://dreametech.com.tr/pages/dreametr-serviceinfo
VU699033 669 Kat
l 60 amiral gemisi harika sen otur o yemizlesin pırıl pırıl
Emirhan 670 Kat
Süper harika bişey
Filiz 671 Kat
Ürün çok güzel
IB774840 672 Kat
Mükemmel bir rahatlık  
WF048640 673 Kat
Dreame 14 dual almakla   bu güne kadar kendime yaptığım en büyük iyilik olduğunu anladım. Silme ve süpürme işlemi harika kendini temizleme özelliği harika kendi solusyonuyla kullaninca evinizin nekadar kirli olduğunu ve makinanın nekadar güzel temizlik yaptığını anlıyorsunuz. Herkeze kesinlikle tavsiye ederim kiiii çevremdeki herkeze makinami gosterip tavsiye ediyorum şuana kadar. 3 kişi sayemde makinayı alıp bana dua etti. İyiki varsinn dreame ❤️❤️❤️❤️❤️ birde kahve makinası yaparsan çift cezveli ilk alan kişi ben olur um çünkü en iyi teknolojiyle yapacağını biliyorum. 🥰🥰🙏🏼🙏🏼❤️❤️🧿🧿
KC108439 674 Kat
Dream mukemmel
Ünal’s 675 Kat
Çok iyi bende sorunsuz çalışıyor
FA051308 676 Kat
Harika haver

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön