Detaylı temizlik yapmıyor

944 Yorum

Selinn 670 Kat
X50 robotum aşırı su tüketiyor herseyi minimuma indirmeme rağmen 2 gunde bi tankı yeniden dolduruyorum
UP476295 671 Kat
Cihazı nasıl Türkçe konumuna getirebiliriz
L50Utra ali 672 Kat
L50 model son günlerde şarj etmek için, istasyonun önüne geliyor etrafında dönüyor, şarj yuvasını girmiyor kendim yerleştiriyorum, daha önce böyle bir sorun yoktu, acil yardım lütfen..
FJ945974 673 Kat
Dreame d20 ultra mkdelini kullanıyorum robot süpürgeler için üretilmiş olan deterjandan kullanabilirniyin ve nasıl kullanacagım nereye koyacagım deterjanı
MZ577216 674 Kat
Bende aynı modeli yeni aldım umarım sorun yaratmaz
HT357571 675 Kat
Dreame l10s kullanıcısıyım deterjan haznesine koyduğum  sülüsyonu almıyor neden
GK301278 676 Kat
Tam temizlik yapmıyor yerde sürekli birşeyler burskıyor ne yapmalıyım
image.jpg
image.jpg
Ayarlarda köşeleri detaylı temizleme vardı. Onu aktif hale getirmeniz sorunu çözebilir sanırım
YQ332503 677 Kat
Çöpünü nasıl boşatcak
GH928670 678 Kat
Henüz daha yeni aldım ürünü bir hafta kadar oldu fakat koltuk altlarına girmiyor sığdığı halde süpürüp silmiyor ve ürün halıların üstüne çıktığında paspası kaldırmıyor iade süreçleriniz nasıl bilgi alabilir miyim ürünü iade etmek istiyorum hiç memnun değilim
TZ620299 679 Kat
L20 ultra cihazımız var sürekli yeni konumlandırma yapıyor, arada duvar var diğer odanın bir kısmını başka bir odaya bağlıyor. bazı köşe ve koltuk altlarını kafasına göre temizleyip temizlemiyor. Oda temizleme algoritması çok ters eski xiaomi cihazımın algoritmasının yarısı değil çok düzensiz süpürüyor.

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön