🎉🎉Dreame Hikayeni Paylaş, Günlük Ödüller Kazan!

890 Yorum

ES542207 657 Kat
Evet slmlar artık bizde rahata kavuştuk galiba ilk derin temizliğe başladık
XN284879 658 Kat
Bir kişinin kendine yapacağı en büyük yatırim herkese tavsiye ederim dünya varmış
VT973256 659 Kat
Türkçe konuşmasını istiyorum
Değerli Kullanıcımız, DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber )  "Cihaz Ayarları" menüsünün altında  "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
VT973256 660 Kat
X60 türkçe nadıl konuşur
Değerli Kullanıcımız, DreameHome uygulamasında harita ekranı açık iken sağ tarafta yukarıda 3 noktadan  ( Modelinize göre değişmekle beraber )  "Cihaz Ayarları" menüsünün altında  "Ses Seviyesi" ya da Daha fazla fonksiyon içinde ''Ses Seviyesi '' ya da '' Sesli Asistan ''  ayarına girdiğinizde altta Türkçe dilini seçtiğinizde ürününüz komutları Türkçe olarak cevaplayacaktır.Teşekkürler.
QY143308 661 Kat
Naaaaaaaaaa
Filiz 662 Kat
Evet bende artık hiç silmiyorum👌🏻
Filiz 663 Kat
Çok başarılıı
prensbükücü 664 Kat
büyük kolaylık sağladı teşekkürler
Kübra 665 Kat
#BenimDreameHikayem
6 yıldır robot süpürge kullanıyorum. Toz istasyonu olmayan eski bir modeldi ve artık istediğim verimi alamıyordum. Uzun bir araştırma sonucunda Dreame L50 Ultra Ce modeline karar verdim. Bugün elime ulaştı. İlk kurulum zaten çok kolay oldu. Eski süpürgemde harita oluşturmak için tüm eşyaları yukarı kaldırmak ve uzun süre beklemek gerekiyordu. Çünkü aynı zamanda hem süpürüp hem harita çıkarıyor. Ben yine aynı olacak sandım ama 10 dk gibi kısa bir sürede haritayı oluşturdu. Oda oda ayırıp ilk temizliği de yaptı. Eskisini belirli bir saatten sonra kullanmak ne mümkün öyle bir ses bunda gece bile kimseyi rahatsız etmeden temizlik yapılır. Hem süpürmesi hem silmesi harika.Şimdilik çok memnun kaldım umarım böyle devam eder. Hayattaki mottom hayatımı kolaylaştıran herşeyin müptelasıyım. Teşekkürler Dreame🙏🏼
FA051308 666 Kat
Harika haber

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön