[#Cihaz Kullanımıyla ilgili Ipuçları] Robot Süpürge Ustalığı: VersaLift Navigasyon Mekanizması

1080 Yorum

ET091096 660 Kat
Beni. Süpürgenin köşe ve duvarlara girmiyor
Değerli Kullanıcımız, Harita düzgün oluşturulmadı ise rota belirleme yanlış olduğundan gitmeme durumu oluşmuş olabilir. Haritalama '' Özelleştir '' ayarında '' Süpür '' modu ile cihaz istasyon içindeyken başlamalıdır. Kapılar tam açık, kalkabilecek eşyalar kaldırılmış ve etrafında dolaşma olmadan bitirilmelidir. Haritadan sonra ilk 3 temizlik işlemi yine '' Süpür '' modu ile devam etmesi , gidip göremediği yerleri kaydedebilmesi için önemlidir. Ayrıca modele göre değişmekle beraber '' Yapay Zeka Mopextend '' ayarlarınızı kontrol ediniz. Gerekirse '' Yüksek Sıklık '' seçiniz. İşlemde kontrol ediniz. Yüksek sıklık her işlemde açması demektir. Diğer ayarlarda 7 günde 1 ya da akıllı rota şeklindedir.Daha detaylı bilgi için bize ulaşınız. Teşekkürler.
Ayarlarında o kol böyle dışarı çıkıyor ve al
Çatır çatır alıyor ama o köşe alçaksa ve oraya girmiyor kolu ne kadar gidiyorsa o kadar oluyor ufak bir istisna
OW676681 661 Kat
Halıyı kaldırıp komple sildirmek istediğim zamanlar oluyor fakat halı olduğunu hafızaya aldığından dolayı yine aynı yerleri paspasliyor. Hali özelliğini kaldırsam tekrar hali serdiğimde halıyı tanimlatabilir miyim?
Değerli Kullanıcımız, Temizleme modunuzdan süpür ve paspasla ya da süpürdükten sonra paspasla seçili olup ve halı ayarlarından '' halı yoksay '' seçilmesi ile o alanı da paspaslama yapacaktır. Seçim yapıp işlemde kontrol ediniz. Teşekkürler.
SS847876 662 Kat
Okuduklarıma bakınca diyorsunuz ki alçak zeminlere giremiyor aksine giriyor hem de çok güzel giriyor
Mal belki bir maaşınızı verdiniz belki de 9 ay benim gibi taksit taksit ödeyeceksiniz bilmiyorum ama alçak zeminlere girmemek diye bir şey yok o kule içine giriyor ve her türlü yerden kağıtta ve hatta kendine alçaltıyor ve tozun alıyor ama burada bir ufacık istisna var ne diyeceksiniz o göz kirlendiğinde bazen takılabiliyor böyle bir böyle elinizde böyle gözünü açın ve temizlik yapsın şimdi kule içine girdiği için tam olarak haritalandırma yapamıyor bunu birazcık mazur görün çünkü çok bu bir iki tane daha güncelleme aldıktan sonra çok daha güzel olur ama yatak altına girmiyor diye bir şey yok eğer 10 ile 11 santim arası bir yükseklik varsa hele hele 11 cm oluyorsa muazzam güzel bir şey oraya giriyor yani ben ilk aldığımda dedim ki bu Kale inmiyor mu iniyor çok da güzel biliyor ve hatta makinede bir hile buldum yani kuleyi kaldırmadan gidiyor
Çok güzel bu makine ben çok beğendim
Şimdi tam 35.000 pascal'da yani full bütün güçte çalıştırıyorum yani kendi ışığı yapay zeka gözü olsun kulesi olsun makine çok güzel yani benim çok hoşuma gitti
Yani yatağın altına girmiyor diye bir şey yok bu programı o uygulamayı birazcık kurcalayın kurcalayın
Uygulamayı Türkçe yapamadıysanız ya da Google asistan'a bağlayamadıysanız
Hele bir de onu Google asistan'a bağlayayım bak o zaman daha güzel
Bir de evde yokken sizin yerinize bildiğin kamera evi sokak sokak cadde cadde görebilirsiniz canlı canlı telefonunuza bakabilirsiniz
SS847876 663 Kat
Makine yatağın altına girmiyor diyorsanız bakın nasıl gidiyor
image3714439596862056337.jpg
SS847876 664 Kat
Bu arada x60 ultra Compact yani
Kule aşırı inmiyormuş
Kim diyor ya
Beni bir komando Türk komandosu
Hem de bordo bereli girmeyecek diye bir şey yok bak yine girdi koltuğun altına
Cengaver benimki ya her yere giriyor be dün aldım daha var ya eğittim onu yapay zekasını
Bakın gördüğünüz gibi kule içinde ve temizliyor
Teknik taktik benden sorulur Feyim gayret
Çuvalla para vereceğim ve temizlik yapmayacak ha ya kusura bakmayın da
Uygulamayı biraz kurcalayın ya lütfen lütfen diyorum

Yapamayanlar varsa her türlü yardım ederim
image2877185246758459273.jpg
SS847876 665 Kat
Bu arada yükseklik 9.8 santimetre
10 bile değil bakın dikkatimi çekeyim ya inanmayanlar varsa bana yazsınlar yani Mete ile koyarım 10 bile değil yani
Benim eski robot süpürürken bundan daha yüksekti ve giriyordu
Anlayın yani dedim demek istediğim şeyi
Vallahi para veriyorsanız girecek abi oraya yapacak o işi
Faydalı bilgiler
MZ274111 667 Kat
Başarılı
DW018776 668 Kat
Evet faydalı bilgi
Şaka mısın? Kanka!!! Harika bir ürün

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön