Detaylı temizlik yapmıyor

944 Yorum

ET867680 650 Kat
Derame L40 AE kullanıyorum bir odayı 25 dakkida süpürüyor bunu dakikası kısaltabiliyormuyuz
LF114046 651 Kat
Merhaba mutfakta siyah renkli bir halı aldım ama robot bu halıyı algılamıyor ve süpürmüyor ve süpürgemin uçurum sensörü arıza veriyor yardımcı olurmusunuz
IK344377 652 Kat
Merhaba robotun yerini değiştirdim yeniden haritalandırma yaparken robot heryere çarpıyor sonrasında sensör temizleme hatadı veriyor yardımcı olabilirmisiz
TJ039096 653 Kat
Haritalamayı silip tekrar yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim
MI435392 654 Kat
Merhaba,
Temmuz 2025'de L10S Pro Ultra Heat aldım. İlk olarak pas pas pedlerini kurutmamaya başladı, ıslak bez kokusu veriyor pedler. Birkaç gündür de temizliği yarım bırakıyor, temizlik tamamlandı diyerek istasyona dönmeye çalışıyor ama olduğu yerden çıkamıyor. Kumanda ile çıkartıyorum tekrar aynı yerleri temizlemeye başlıyor. Şarj olurken de ses yapıyor. Resetledim ancak düzelmedi. Destek rica ederim. Teşekkürler...🍀
CC611183 655 Kat
İlk zaman hem süpürüp hem çok güzel siliyordu ama şu anda çok su verip ya da silme işlemini tam yapmıyor gibi gözüküyor ne yapabilirim
SW675947 656 Kat
Merhaba tekrar bir sorum olacak d20 ultra kullanıyorum ürünü temizlerken temizlik aparatlarını süpürge fırçasını çıkaramıyorum çıkarma tekniği var mıdır makineye zarar vermekten cekınıyorum çıkarma tekniğine ait video vs varmıdır
JH262919 657 Kat
Paspas pedi istasyonda takılı kalıyor takıyorum istasyona dönüp pedi tekrar istasyonda bırakıyor k kere denedim sürekli paspası bırakıp temizliğe öyle devam ediyorum daha iki haftalık cihaz ne yapabilirim yazıklar olsun
Ayarlardan paspas çıkar öyle super seçeneği var onu iptal edin düzelmesi lazim
NI246544 658 Kat
L40 ultra ce kullanıcısıyım başlarda dolap altına giriyordu şuan girmiyor ne yapmam lazım
benim robot 659 Kat
Robotumun oda temizlik sıralamasına uymuyor önce salona gitsin istiyorum o çocuk odasına gidiyor sıralamayı sectigm halde en baştaki sıraya göre gidiyor napabilirim

© 2026 Dreame Forum All Rights Reserved | Support by Discuz! X5.0 Font by MiSans

Hızlı Yanıt Başa dön Listeye Geri Dön